Hvad
Hvor
Hvornår
1. november

Søren Huss

DR Koncerthuset / København S
 
Hvornår
Ons., 01. november 2017, 20:00
- Søren Huss
Prisniveau
245.00 - 345.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

SØREN HUSS ANNONCERER ENESTÅENDE KONCERTER I DANMARKS SMUKKESTE KONCERTSALE

SØREN HUSS ANNONCERER ENESTÅENDE KONCERTER I DANMARKS SMUKKESTE KONCERTSALE

Den danske sanger og sangskriver har netop afsluttet en total udsolgt akustisk turné, hvor han har spillet for 4000 publikummer i forskellige danske kirker. Nu annoncerer Huss, at han i juni gæster fire udvalgte byer i forbindelse med udgivelse af ny soloplade.

Citaterne ”En koncert med dig gør mere for krop og sjæl end nogen kan forestille sig. Skal simpelthen opleves” og ”Fantastisk stemning og 100% indlevelse. En koncert som kravlede helt ind under huden og sidder der stadig her flere dage efter” er et lille udpluk af de mange publikumsreaktioner, der kom i kølvandet på Huss’ netop afsluttede efterårsturné.

Med sin fantastiske stemme, nærvær og personlige fortællinger har Søren Huss imponeret publikum landet over med sine akustiske koncerter. Til sommer skifter Huss kirkerne ud med udvalgte koncerthuse i de fire største danske byer; København, Odense, Aarhus og Aalborg.

Når Søren Huss drager på turné er det i forbindelse med udgivelsen af sin tredje dansksprogede soloplade, der har arbejdstitlen "MidtlivsVisen". Solokarrieren har indtil videre ført to albums med sig, ”Troen & Ingen” (2010) og ”Oppefra & Ned” (2012). Anmelderroste albums, hvor Søren bearbejdede tankerne om livet, kærligheden og ikke mindst sorgen over at have mistet sin kæreste. Live får de dybt personlige sange en ekstra dimension, da Søren Huss ikke kun er en af Danmarks dygtigste sangskrivere, men også er en fantastisk formidler, der krydrer sine rørende fortællinger med humor.

Dette bakkes op af efterårets anmeldere, der bl.a. skriver følgende:

”Søren Huss ender på imponerende fem stjerner, fordi han formår at formidle den største sorg, et menneske kan opleve på den fineste vis. Hans stemme er som en drøm, og teksterne kan forsone selv de værste fjender. Samtidig er Huss mere end sorg. Han formidler et håb og et ønske om glæde” (5 stjerner, Stine Gliese, Poplish.dk)

”Huss demonstrerer storartet vokal (…), som skinner gennem og når ud til publikum, især under nummeret “Du Er”, som indkapsler den svære erkendelse af tab og savn” (4 stjerner, Lise Sastakauskas, Gaffa).

DR Koncerthuset

DR Byen, Ørestads Boulevard 13
2300
København S

DR Koncerthusets Kundecenter

Åbningstider: Mandag - fredag 11.00-16.00

Adresse:
DR Koncerthuset
Ørestads Boulevard 13
2300 København S

Tlf: 3520 6262
E-mail: drkoncerthuset@dr.dk

_________________________________________________

For bestilling af mere end 10 billetter til samme koncert: kontakt DR Koncerthusets Kundecenter

Kørestols- og ledsagerpladser sælges kun gennem DR Koncerthusets Kundecenter.

OBS! Koncerten er flyttet til d. 1. november 2017. 

Alle billetkøbere vil blive kontaktet pr. mail.

 
Hvornår
Ons., 01. november 2017, 20:00
- Søren Huss
Prisniveau
245.00 - 345.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.