Hvad
Hvor
Hvornår

SNARKY PUPPY

SNARKY PUPPY i Amager Bio

Novembers koncert i Herning blev udsolgt på få minutter. Til august lægger Snarky Puppy for første gang vejen forbi København. De Grammy-prisvindende amerikanere kommer med en knivskarp fusion af jazz, funk og R&B.

Snarky Puppy er en helt speciel størrelse. Siden dannelsen i 2004 har bandet arbejdet sig op fra undergrunden, uden pladekontrakt, til nu at være et respekteret band, hvis medlemmer har indspillet med bl.a. Erykah Badu, Snoop Dogg og Justin Timberlake. 

Først og fremmest leverer gruppen en tight fusion af jazz, funk og R&B, som har gjort blandt andre Prince og Pat Metheny til fans. Men det store hold fungerer også som produktionsteam og sessionband, og selvfølgelig primært som turnerende liveband.

Bag det 12 mand høje orkester står bassist, guitarist, komponist og arrangør, Michael League, der har været bandleder siden dag ét. Hans filosofi var og er stadig at bevare Snarky Puppys uafhængige status, og i stedet lade rygtet sprede via musikken.

Til dato har Snarky Puppy udgivet 4 studieoplader, men 5 livealbums, hvilket understreger live-interessen for bandet. Det bliver nemt til 200 koncerter om året for det stærkt sammenspillede band, og når medlemmerne ikke er på landevejen, arbejder flere af dem med velgørende projekter og som undervisere på universiteter og gymnasier.

I efteråret er det dog ikke undervisning, men snarere en opvisning, som Snarky Puppy vil berige de danske koncertgængere med, når ensemblet gæster hovedstaden, nærmere betegnet Amager Bio. Det sker efter novembers koncert på Fermaten i Herning, der blev udsolgt på få minutter.

Aldersgrænse min. 8 år

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.