Hvad
Hvor
Hvornår

The Smashing Pumpkins

Billetter til The Smashing Pumpkins, 2013 Frederiksberg

THE SMASHING PUMPKINS – TIL DANMARK

Support: Beware of Darkness

The Smashing Pumpkins blev dannet i 1988, men det var først i 1993 de for alvor brød igennem med albummet ”Siamese Dream”. Opfølgeren, dobbeltalbummet ”Mellon Collie And The Infinite Sadness” (1995), cementerede bandet som et af de mest kommercielt succesfulde bands i grungens årti 1990’erne og bandet har efterhånden solgt over 30 millioner albums.

I maj 2000 annoncerede den karismatiske forsanger Billy Corgan bandets opløsning pga. stofmisbrug og interne problemer blandt andet, men de blev gendannet i 2005 og han er i dag det eneste originale medlem tilbage.

Og The Smashing Pumpkins ville bestemt heller ikke være det band, de er uden ham, som Greg Kot, musikjournalist og musikkriter fra Chicago Tribune, ganske rigtigt skriver:

"Musikken (af The Smashing Pumpkins) ville ikke være, hvad det er, uden hans ambitioner og visioner og hans berømte ustabile relationer med sin familie, venner og bandmedlemmer."

På trods af en broget historik kan man ikke diskutere bandets kæmpe indflydelse på musikhistorien og efter 8 studiealbums er The Smashing Pumpkins klar til at indhylde verden igen.Tidsrejsen begynder allerede her med videoen ”Today” fra albummet ”Siamese Dream”.

Der er lagt op til en fantastisk aften, når vi stolt kan præsentere The Smashing Pumpkins:

ONSDAG D. 31. JULI KL. 20.00 I FALCONER SALEN

Forsalget til koncerten starter fredag d 19. april kl. 10.00 via billetlugen.dk / tlf.: 70 263 267 samt i Fona landet over.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.