Hvad
Hvor
Hvornår

SMALL BLACK (US) + SEAN NICHOLAS SAVAGE (CAN)

Billetter til SMALL BLACK (US) + SEAN NICHOLAS SAVAGE (CAN), 2013 København K

Smash!Bang!Pow! & Loppen præsenterer:

Small Black (US) + Sean Nicholas Savage (CAN)
Den 3. oktober åbner Loppen på Christiania i København op for to af de mest interessante fortolkere af elektronisk pop fra over there, når pladeaktuelle Small Black og Sean Nicholas Savage besøger spillestedet.

Small Black (billede) udgav i april Limits of Desire, opfølgeren til deres anmelderroste debutalbum New Chain. Limits of Desire præsenterer synth-popbandet Small Black fra deres up-tempo og stærkt melodiøse side, som beviste at Small Black har formået et forny sig selv. Kvartetten brød igennem i 2010 som en del af chill-wave-bølgen, der også rummede ligesindede som Washed Out og Neon Indian, men har nu skiftet den slørede og tilbagelænede lyd ud med en mere klar tilgængelighed, både når det kommer til følelser og til melodier. Small Black besøgte i 2010 et næsten fyldt Loppen, og vi ser derfor frem til at have amerikanerne tilbage for igen at begejstre det Københavnske publikum i de efterhånden vante rammer.

Lyt til Small Black - No Stranger: http://bit.ly/11Rx5N7

Som en crooner fra samplerens tidsalder har canadiske Sean Nicholas Savage med sin seneste plade Other Life gjort de fleste lyttere og anmeldere bløde i knæene. Legesyge synth- og guitarstykker, små flirts med saxofoner, der fik Pitchfork til at sammenligne Savage med landsmændene i Destroyer, og selvfølgelig Savages fløjlsvokal præsenteres i harmoniske og opfindsomme melodier. Savage kan charmere sig ind på selv den mest genstridige lytter.
At Savage udkommer på Arbutus, et af Canadas mest velrenommerede DIY-pladeselskaber, og dermed deler hjem med Grimes og Blue Hawaii, overrasker ikke. Other Life er Sean Nicholas Savages første album siden han i 2011 udgav hele tre album på et år, og albummet er samtidig hans første album indspillet i Berlin - byen han søgte til ovenpå det forliste forhold, som teksterne på Other Life kredser omkring.

Lyt til Sean Nicholas Savage - She Looks Like You: http://bit.ly/16krenb

Small Black (US) + Sean Nicholas Savage (CAN)
Loppen, Christiania, København
Torsdag 3. oktober 2013 kl. 21. Forsalg:

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.