Hvad
Hvor
Hvornår

Skt. Hans American Style

Billetter til Skt. Hans American Style, 2012 Ringkøbing

Generator præsenterer Dirty Guns & Hover Cover!

Der garanterers hæse stemmer og ømme ører, når Generator lørdag d. 23. juni inviterer til en anderledes Skt. Hans, american style, med tråd, tatoveringer, grillmad, fadøl, vilde amerikanerbiler og Rock n’ Roll i rigelige mængder!

- 8 år på landevejene, over 1000 gigs i kassen, sponsoreret af Jim Beam whisky som det eneste band i Skandinavien.
Derfor er Dirty Guns No. 1 Rock N Cover band!

Kom ned på Generator og få renset øregangene godt og grundigt igennem til Rock n’ Roll klassikere, med masser af spade og en attitude der er til at forstå!
Aftenen vil være præget af især de store 80’er rock-klassikere fra Bon Jovi, Scorpions, Judas Priest, ZZ Top, Iron Maiden osv. osv… til danske Kim Larsen og DAD.

Numrene serveres af Dirty Guns og de lokale helte i Hover Cover, som sidste år viste deres værd ved at vælte den gamle generatorhal, og få hele salen til at skråle med på alt hvad de serverede.

I anledning af Skt. Hans aften holder vi grillfest inden selve koncerten. Der serveres de lækreste BBQ-ben eller grillpølser, med tilbehør.

En BBQ-menu bestående af enten slagterlavede BBQ-ben eller grillpølser med salat og brød koster 70 kr. Købes menuen i forsalg sammen med billetten er der 20 kr. i rabat på maden.

Maden kan nydes sammen med et blik på en flok fantastiske amarikanerbiler, ført af Dirty Guns’ trofaste fans som vanen tro følger bandet på landevejen.
Arter vejret sig ikke helt som vi kunne ønske, rykker vi blot indendøre med hele molotjavsen, så vejret er INGEN undskyldning for ikke at fejre Skt. Hans på den fede måde i år!!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.