Hvad
Hvor
Hvornår

Skrillex

Billetter til Skrillex, 2012 Frederiksberg C

Skrillex laver elektronisk fest i Danmark

Tidens absolut mest hypede DJ - amerikanske Skrillex, der netop har modtaget en MTV Award for bedste Elektroniske Dance Artist - gæster Forum med en massiv elektronisk fest den 5. maj.

Skrillex har turneret over 320 dage i 2011 og spillet til stort set alle de største elektroniske festivaler i verden for flere hundrede tusinde mennesker.

Sonny John Moore begyndte sin producerkarriere under aliaset Skrillex i 2008 med produktioner for blandt andet det britiske metalcore band Bring Me The Horizon. Dette førte til en kontrakt med pladeselskabet Mau5trap Recordings og senere samme år en landsdækkende turne med selskabets stifter Deadmau5. Senest har Skrillex også produceret for Lady Gaga og Bruno Mars.

Skrillex’ lyd er et sammensurium af en række forskellige genrer, med inspiration fra blandt andet dubstep, electro house, glitch-music og post-hardcore, hvilket tilsammen udgør et fascinerende og kaotisk lydbillede.

Sonny har udgivet i alt 3 EP’er under pseudonymet Skrillex; senest More Monsters and Sprites, der udkom i juni i år og debuterede som nr. 5 på den amerikanske dance-chart. Derudover har Sonny også udgivet en EP i eget navn i 2009 og 2 album med sin tidligere gruppe, From First to Last, som han forlod i 2006 til fordel for en solo karriere. Skrillex er aktuel med ny EP i januar 2012.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.