Hvad
Hvor
Hvornår

Sjællands Strygekvartet og Benjamin Koppel

Billetter til Sjællands Strygekvartet og Benjamin Koppel, 2012 København K

 

Få en god afslutning på dagen med en times levende kvalitetsmusik ved Diamantens fyraftenskoncerter i Dronningesalen. I denne sæson er det Sjællands Strygekvartet der ved tre koncerter vil spille tre Beethoven kvartetter, sat sammen med henholdsvis Schubert-lieder, en Anders Koppel saxofonkvintet og en strygekvartet af Heise.

 

 

 

Sjællands Strygekvartet blev dannet i 2004 af fremtrædende musikere fra Sjællands Symfoniorkester. Med et stærkt kammerrepertoire kombineret med en forkærlighed for sjældent spillede værker er kvartetten blevet modtaget varmt af det internationale og danske publikum. Kvartetten består af primarius Phillipe Benjamin Skow, John Bak Dinitzen, 2. violin, Bernd Rinne, bratsch og Richard Krug, cello. Kombinationen af to danskere og to tyskere giver en god dynamik, og kvartetten har haft travlt på det sidste med koncerter og indspilninger.

 

 

 

Ved denne anden koncert i serien skal vi opleve Anders Koppels Kvintet med saxofonisten Benjamin Koppel som gæst efterfulgt af Beethovens kvartet, op. 59 nr. 1.

 

Du kan høre Benjamin Koppel fortælle om tilblivelsen af verdens første mezzosaxofon, som han vil spille på til koncerten, her:

 

http://www.youtube.com/watch?v=u2Zh2I2KUM0

 

 

 

Program:

 

Anders Koppel: Kvintet for mezzosaxofon, to violiner, bratsch og cello.

 

Ludwig Van Beethoven: Strygekvartet, op. 59 nr. 1.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.