Hvad
Hvor
Hvornår

Sizzla

Billetter til Sizzla, 2009 København V

 Med Sizzla på programmet præsenterer spillestedet Pumpehuset en af Jamaicas største stjerner inden for reggae og dancehall. Det bliver uden tvivl en aften med tunge beats, fest og rastafari til alle.

Når Sizzla går på scenen, giver han alle andre baghjul med klassisk reggae roots, nifty dancehall og svedige old school riddims. 33-årige Sizzla Kalonji har mere end 40 udgivelser på CV'et. Og han formår gang på gang at begejstre musikelskere kloden over.

Ved sin seneste koncert i Danmark gav Sizzla publikum en oplevelse af det helt store og sjældne. GAFFA kvitterede efterfølgende med 6 stjerner i deres koncertanmeldelse, og skrev bl.a.: " koncerten er fuldstændig nøgternt betragtet i den absolutte topklasse - som da han (Sizzla red.) fik det eksplosivt tændte publikum til at synge med på det meste af teksten til "Just One Of Those Days", og ikke én armhule eller underbuks var tør."

En af højdepunkterne i Sizzlas karriere kom i 1998, da han udsendte albummet "Black Woman & Child" på Greensleeves Records. Albummet betød, at Sizzla fuldt fortjent blev tildelt titlen som årets reggaenavn ved de kendte MOBO Awards i London. Flere internationale musikmagasiner kårede pladen til en af de 100 bedste udgivelser dette år.

Vi glæder os til at byde reggaens konge Sizzla velkommen, til en aften langt udover det sædvanlige.-j-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.