Hvad
Hvor
Hvornår

Singh og Goldschmidt

Billetter til Singh og Goldschmidt, 2012 Aarhus C

Familiekoncert

Gratis koncert for hele familien med Singh og Goldschmidt, der spiller og fortæller med sprudlende humor og en smittende glæde.

Henrik Goldschmidt: obo
Anders Singh Vesterdahl: harmonika

Anders Singh Vesterdahl og Henrik Goldschmidt er et yderst interessant musikalsk bekendtskab. De blander europæisk, arabisk og jødisk musik på en medrivende og underholdende måde, som går lige i hjertet af både børn og voksne. Henrik spiller obo og synger, Anders spiller harmonika, og de er begge blandt de bedste på deres instrument. De har masser af erfaring i at spille musik både for og med børn, blandt andet ved talrige skole- og familiekoncerter. I 2011 startede de musikskolen ”Singh & Goldschmidts akademi for mellemøstlig musik”, hvor de har oprettet et børnekor og forventer at udvide med instrumenter.

Singh og Goldschmidt spiller og fortæller med sprudlende glæde og humor, og de formår at forene folk og forskellige genrer gennem musikken.

Varighed: ca. en time uden pause

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.