Hvad
Hvor
Hvornår

Simple Minds

Billetter til Simple Minds, 2015 Odense C

LEGENDERNE VENDER TILBAGE TIL DANMARK, MED 3 KONCERTER DER BYDER PÅ HITS, HITS OG ATTER HITS.
Simple Minds blev i 1985 verdenskendte for filmhittet Don't You (Forget About Me), og de efterfølgende firseralbums placerede den skotske gruppe som superstjerner i kategorien ”stadionrock med store armbevægelser”.

80’erne og start 90’erne gav bandet masser af succes med hits som Alive And Kicking, Sanctify Yourself og Promise You A Miracle, Someone, somewhere in summertime, Waterfront og Lovesong.

Fænomenet Simple Minds har haft massiv kulturel indflydelse med deres udgivelser gennem tiden, og gruppen har været toneangivende for den storladne, synth/guitar-rock op gennem 80’erne og 90’erne.

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere Simple Minds og deres endeløse række af hits og syng-med-hymner når gruppen i marts 2015 gæster Danmark, ved intet mindre end 3 koncerter i forbindelse med deres Greatest Hits Tour. Sidst gruppen gæstede Danmark var i sommer hvor gruppen spillede på Plænen i et publikumspakket Tivoli og på Smuk Fest i Skanderborg.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.