Hvad
Hvor
Hvornår
Vi gør opmærksom på at der ikke er support til koncerten så showstart er kl. 20.00

SIMPLE MINDS

Billetter til SIMPLE MINDS, 2015 Frederiksberg

SIMPLE MINDS
LEGENDERNE VENDER TILBAGE TIL DANMARK, MED 3 KONCERTER DER BYDER PÅ HITS, HITS OG ATTER HITS.
Simple Minds blev i 1985 verdenskendte for filmhittet Don't You (Forget About Me), og de efterfølgende senfirseralbums placerede den skotske gruppe som superstjerner i kategorien ”stadionrock med store armbevægelser”.

80’erne og start 90’erne gav bandet masser af succes med hits som Alive And Kicking, Sanctify Yourself og Promise You A Miracle, Someone, somewhere in summertime, Waterfront og Lovesong.

Fænomenet Simple Minds har haft massiv kulturel indflydelse med deres udgivelser gennem tiden, og gruppen har været toneangivende for den storladne, synth/guitar-rock op gennem 80’erne og 90’erne.

Det er med stor fornøjelse, at vi kan præsentere Simple Minds og deres endeløse række af hits og syng-med-hymner når gruppen i marts 2015 gæster Danmark, ved intet mindre end 3 koncerter i forbindelse med deres Greatest Hits Tour. Sidst gruppen gæstede Danmark var i sommer hvor gruppen spillede på Plænen i et publikumspakket Tivoli og på Smuk Fest i Skanderborg.

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.