Hvad
Hvor
Hvornår

Signe Svendsen & band

Billetter til Signe Svendsen & band, 2016 Aalborg

 

Signe Svendsen på eksklusiv turné i foråret 2016

I efteråret 2015 tog Signe Svendsen på turné med et rasende godt band og en håndfuld nye sange. Sange, der kommer til at tegne hendes tredje album og som igen markerer at hun er en vedkommende og interessant sangskriver.

I front står Signe Svendsen med et sjældent nærvær og en sans for sit publikum. Med sikker hånd fører hun dem gennem rørende sange over i insisterende nordicana og videre til pop med mening. Alt er på dansk og teksterne forholder sig til både kærlighedens forviklinger, verdens omkring os og hvad vi gør ved den.

Selv siger hun om turnéen: ”De nye sange tilfører noget nyt til vores lyd so band og til mig som sangskriver. I selskab med publikum får de for alvor liv, og jeg synes det er virkelig interessant at mærke når det dér fællesskab opstår mellem os, sangene og folk i salen.”

I april 2016 samler hun endnu engang sit faste band og drager ud på Danmarksturné.

Signe Svendsen har de to albums ”Kun De Faldne Rejser Sig Igen” (2013) og ”Ny Passager” (2010) – begge produceret af Lars Skjærbæk – og et utal af turnéer bag sig. I 2015 udsendte hun singlen ”Strejfer”, som en forløber til hendes kommende album. Alle udgivelser er sendt af sted af Bear Records. 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.