Hvad
Hvor
Hvornår

Shashank Subramanyam with Blue Lotus & Marilyn Mazur

Billetter til Shashank Subramanyam with Blue Lotus & Marilyn Mazur, 2012 København K

[India Today – Copenhagen Tomorrow] Trioen Blue Lotus udvides med den indiske fløjtenist Shashank Subramanyam og percussionisten Patri Satish Kumar plus vores egen verdenstjerne Marilyn Mazur i unikt kunsterisk møde.

Et kunstnerisk møde i Jazzhouse under India Today – Copenhagen Tomorrow, hvor trioen Blue Lotus udvides med to eksklusive indiske gæster plus vores egen verdenstjerne Marilyn Mazur.

Den unge fløjtemester Shashank Subramanyam er en sand mester. Han har spillet med Paca de Lucia og John McLaughlin. Med sig har de desuden Satish Kumar Patri, som spiller på den indiske dobbelttromme, mrigandam.

Blue Lotus består af garvede musikere, der med deres trio på forbilledlig vis har afsøgt musikkens interkulturelle rum, især med fokus på at bygge bro mellem jazz og traditionel indisk musik. Marilyn Mazur har på sin side ikke blot markeret sig som internationalt anerkendt kunstner, men også som en slagtøjsspiller, der i sandhed har hele verden som sin inspiration, men samtidig formår at spille med en dybt personlig lyd.

Der er kort sagt lagt op til et ægte musikalsk kulturmøde, hvor traditionel indisk musik, kammermusik og jazz favner hinanden.

Line-up

Shashank Subramanyam - fløjte
Patri Satish Kumar - mridangam
Marilyn Mazur - slagtøj
Mikkel Nordsø - guitar
Tine Rehling - harpe
Ole Theill - tablas

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.