Hvad
Hvor
Hvornår

SHADOWBOXER(DK) + MOOSE AND HIPPO(DK)

Billetter til SHADOWBOXER(DK) + MOOSE AND HIPPO(DK), 2012 Albertslund

SHADOWBOXER(DK) + MOOSE AND HIPPO(DK)
+ Special Guest

Hvis du vil opleve en fragmenteret udgave af det danske band Mykness, så sæt et stort fedt
kryds i kalenderen! Shadowboxer er: Martin B. Kramer / Kenneth Paulsen Grøndahl / Caspar Nørgaard.
Moose And Hippo er: Pelle Brandes / Kasper Kongslev!

SHADOWBOXER(DK)
- Skramlet singer-songwriter med rødder I engelsk & amerikansk indierock -

Shadowboxer lader skyggerne fortælle historier: Alt det vi ikke ser, alt det vi ikke hører, alt det vi ikke siger: aftrykket på din pude, et fodtrin, et bortvendt ansigt.

Med en nedtonet, drømmende lyd fører musikken os ind i skyggernes vibrerende sensibilitet, i et fløjlsblødt rum, hvor vokalen kommer én i møde med en nærhed der når helt ned under huden.

Shadowboxers numre er personlige, kompositionerne og tekster er skrevet af forsanger Martin Broe Kramer, der sammen med Caspar Nørgaard (guitar), Kenneth Paulsen Grøndahl (klaver/trommer), har finpudset lyden igennem det sidste halve år. Men sangene lyder som om de kommer et andet sted fra, et sted, der taler på tværs af tid og rum. Der foregår noget i skyggerne under kompositionerne: En understrøm, noget man ikke kan sætte fingeren på, en følelse uden ord, et billede uden motiv, en tone, på en gang fremmed og velkendt. Den leder ind i skyggerne, dér hvor vi mennesker er ens.
Sune Schmidt Madsen - redaktør og forfatter

Projektet Shadowboxer har eksisteret siden 2010 og er klar med EP i november 2011.

MOOSE AND HIPPO(DK)
Bag dette dyrelige navn gemmer sig sangeren fra det pt pauseramte danske band Mykness, Kasper Kongslev, der sammen med guitarist Pelle Brandes, fra selv samme gruppe, udgør det kompakte lille set-up i Moose And Hippo. Mykness valgte i 2008 at holde et længere "break", efter at have turneret på stort set alt hvad der kunne kravle og gå af danske spillesteder/klubber i perioden 2003-2008.

Mykness udgav I 2003 deres debutplade "Autopilot" og havde i den sammenhæng nummeret "Laughing But Not Amused" i rotation på landsdækkende P3. Et nummer, der måske også giver det bedste pejlepunkt af, hvor Moose And Hippos musikalske sfære ligger! Duoens sange er båret af vokal og guitar med få understøttende virkemidler. Det fine ved Moose And Hippo er at deres kompositoriske univers bærer sig selv rigtig godt! Det har alle dage været smukt når sange fungerer i deres basale rammer, og Kongslev/Brandes har altså en sjælden evne til at undgå trivialiteterne i sangskrivningen/kompositionen, alt imens den gode melodi sidder naglet til fundamentet!

Moose And Hippo kan bedst beskrives som en hyldest til den "gode sang" og en stor fuckfinger til indsovset artyhed! Duoen er pt igang med studieindspilninger i samarbejde med det danske Pladeselskab Avalve Records, der gerne skulle munde ud i en EP-udgivelse 2012.

-KTP-

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.