Hvad
Hvor
Hvornår

Shades of Blue

Billetter til Shades of Blue, 2012 Aarhus C

Shades of Blue er blues af bedste skuffe. Bandets nyeste cd med den manende titel, Do Right By Me, afspejler et band, der stadig er tæt på rødderne, men samtidig udfordrer arven fra de gamle mestre. Størstedelen af numrene er af egen produktion, og den dynamiske nerve og autenticitet er som altid bandets varemærke.
Med en spændvidde, der rækker fra tunge, pågående beats til lyse, legende toner, formår bandet at favne nuancerne i bluesens kun tilsyneladende matsorte univers.

Med andre ord skal man være udstyret med et musikhjerte af sten for ikke at blive revet med af James Loveless' indlevende vokal og Uffe Steens sublime guitarspil. Læg hertil landets bedste blues-bund leveret af Morten Brauner og Claus Daugaard.

Jazz brunch

Traditionen tro byder Musikhuset Aarhus på en række skønne gratis koncerter i løbet af den som-meruge, Aarhus Jazz Festival finder sted. I år har vi valgt at lægge alle koncerterne kl. 12 på Foyer Sydscenen, og mens man nyder gratis jazz, er der mulighed for at købe en lækker jazzbrunch hos Musikhusets restauratør johan r.

En Jazzbrunch til 175 kroner kan med fordel forudbestilles hos johan r på tlf. 22 30 00 92. Læs mere på johan r's hjemmeside

Arrangør: Musikhuset Aarhus og Aarhus Jazz Festival

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.