Hvad
Hvor
Hvornår

Sensation 2012

Billetter til Sensation 2012, 2012 København Ø

Sensation - the world's leading dance event - vender tilbage til Danmark. ICO Concerts og ID&T præsenterer 'Source of Light' i Parken 3. november.

OBS: I år ville Deluxe pakken indeholde fri bar inkl. spiritus (øl, vand, vin, Burn, House Brand spiritus, kaffe)

En Deluxe billet omfatter:
- Fri bar inkl. spiritus (øl, vand, vin, Burn, House Brand spiritus, kaffe) - Prioritetsindgang til PARKEN - Adgang til Deluxe området med panoramaudsigt over hele PARKEN - Adgang til de eksklusive Deluxe platforme, hvor du kan fyre den af med stil og samtidig være en del af festen - Adgang til Deluxe dansegulvet, hvor udvalgte danske og internationale DJs vil optræde

Efter at have arrangeret mere end 70 Sensation events for flere millioner gæster i mere end 20 lande siden 2000, er Hollands-baserede ID & T og danske ICO Concerts stolte over at annoncere en tilbagevenden af Sensation til Danmark med Smirnoff som officiel partner. Endnu engang vil vi omdanne Parken til en hvid oase som en del af endnu en uforglemmelig aften. ‘Source of light' har premiere 7. juli 2012 i Amsterdam og showet blev udsolgt på blot et par timer.

Hvert år rejser Sensation rundt over hele verden med et helt nyt show under mantraet "Be part of the night, dress in white'. Dette års Sensation tager os derhen, hvor alt liv har sin oprindelse, lyset, og præsenterer det på spektakulære måder. Samtidig tages publikum med på en særlig mission, hvor grænserne i den verden vi kender bliver udvisket. Dette års Sensation bliver en fantastisk interaktiv oplevelse, hvor publikum vil være en stor del af showet, og hvor omdrejningspunktet er at genskabe kontakten med 'Source of Light', der forbinder os alle. 'Source of Light' er et ekstraordinært visuelt show, der udover verdensklasse-akrobater og - dansere, også præsenterer et gigantisk pyro- og lasershow. Dette kombineret med en række af de allerstørste DJ-acts vil være garanti for en af årets allerstørste fester på dansk grund. I anledning af, at showet kommer til Danmark har Sensation's legendariske 'hus-DJ' Mr. White lavet et eksklusivt DJ-mix til alle danske fans, som kan downloades på Sensations facebook side den 11. juni fra kl. 17.

Sensation blev afholdt for første gang i Holland i 2000, hvor showet har kørt hvert år siden. Sensations hvide dress code blev til på baggrund af en tragisk begivenhed. Duncan Stutterheim, en af de tre stiftere af ID & T, mistede sin bror Miles i en bilulykke i 2001. Som en hyldest til Miles, blev alle gæster bedt om at klæde sig i hvidt til showet i 2001. Mere end 80 % af gæsterne levede op til denne hyldest og det var starten på den velkendte Sensation dress code, som vi kender den i dag.

Dance4Life
Dance4life, er Sensations eksklusive charity, som spiller en stor rolle i unges liv på verdensplan gennem ungdoms-programmer i næsten 30 lande. For hver købt billet til Sensation, vil 0,25 EURO blive doneret til Dance4Life, og arrangøren vil matche hver donation med et tilsvarende beløb. For mere information besøg www.dance4life.com.

Læs meget mere på www.sensation.com/denmark eller https://www.facebook.com/sensation

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.