Hvad
Hvor
Hvornår

Save The Arctic støttearrangement

Billetter til Save The Arctic støttearrangement, 2012 København V

Culture For Climate + Greenpeace præsenterer: Save the Arctic
I selskab med Magtens Korridorer, Jonas Breum, The Green Lives og aftenens vært Andrea Elisabeth Rudolph, får danskerne mulighed for at støtte en god sag og samtidigt blive en lille smule klogere på klimaet.

Al overskud fra koncerten går til Greenpeaces arbejde med at beskytte Arktis.

Magtens Korridorer

Magtens Korridorer er uden tvivl et af Danmarks mest populære rockbands. Det bekræftede de endnu en gang med udgivelsen af deres seneste album Imperiet Falder, der udkom i oktober 2011.

I forlængelse af dette spillede Johan Olsen og co. to udsolgte koncerter i Store VEGA i starten af februar. Nu kan de så opleves i mindre rammer, når de spiller til aftenens støttekoncert i Lille VEGA.

Jonas Breum

Jonas Breum er ikke noget ubeskrevet blad. Den 32-årige sangskriver har tidligere udsendt roste albums med Coolsville (2005) og BREUMM (2008).

Siden har han imidlertid arbejdet på egen hånd med en række dybt personlige sange, og i løbet af foråret udsender han sit første soloalbum, som tre danske musikprofiler står bag.

The Green Lives

Med flerstemmige harmonier, naturromantik og en god portion naivitet debuterer århusianske The Green Lives med singlen ”Dancing in the Snow”. Og allerede nu bliver de fremhævet som ét af årets mest lovende navne.

Der er plads til både sol og snevejr hos The Green Lives, som er klar med deres første single. Nummeret ”Dancing in the Snow” er nemlig en lun lille popsang om, hvordan forelskelse gør os så kulrede, at vi mister enhver form for virkelighedssans.

Om arrangementet generelt

Klimå behøver ikke at være kedeligt. Den 16. maj slår VEGA nemlig dørene op til en aften, der i lyd og levende billeder skal sætte fokus på en af vor tids største klimaudfordringer.

I samarbejde med Culture for Climate sætter miljøorganisationen Greenpeace nu musik til klimakampen og arrangerer en anderledes aften, hvor musik og klima går op i en højere enhed.

Ved at deltage giver publikum sin støtte til Greenpeaces arbejde for at beskytte Arktis og områdets mange truede dyrearter.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.