Hvad
Hvor
Hvornår

Santiano

Billetter til Santiano, 2016 Aalborg

 

Skovrock præsenterer i samarbejde med AKKC for første gang det tyske fænomen SANTIANO, der spiller for fulde huse og vælter festivaler i Tyskland.  

SANTIANOS kombinerer traditionel folk-, pop, rock and roll og ikke mindst irish folk. Deres sange tager udgangspunkt i livet til søs, som vi kender det i sømands-sangene, de såkaldte shanties - at hæve ankeret, sætte sejlene, tage afsked og føle længsel - men også det at være sammen i en fornøjelig stund.

Der er en stor kraft og stemmepragt i up-tempo numrene og masser af følelser i balladerne. De giver den fuld gas og er kendt for at leverer et fantastisk sceneshow med stort lysshow, ild og fyrværkeri.

Uanset om musikken er påvirket af folk-, rock- eller shanty  – så er man ikke i tvivl om at det er ”Santiano”. Bandet spiller i en liga for sig selv. Mastodonterne indenfor ”Shanty-Rock” har bl.a. to gange i træk vundet ECHO –prisen, 5 gange platin og én Diamond Award i Tyskland. Det sætter en tyk og fed streg under deres førerposition som Tysklands bedste band idenfor genren. Bandet har med albummet ”Mit den Gezieten” været på en af de mest succesfulde turneer med flere end 60 koncerter, flere end 250.000 gæster, talrige udsolgte shows og stribevis af ekstra koncerter i Tyskland og i udlandet.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.