Hvad
Hvor
Hvornår

SAINT REBEL + Special Guests: Bullet Train Blast

Billetter til SAINT REBEL + Special Guests: Bullet Train Blast, 2012 København V

SAINT REBEL + Special Guests:
Bullet Train Blast & My DyingDay.
Afterparty: The Number + Schaarup + Sq & Wikz 
Dørene åbner kl. 19.30

Den 5. marts i år udkom Saint Rebels debutalbum "The Battle Of Sinners And Saints". En særdeles slidstærk rockskive med både tyngde, dybde og drøjde produceret af Marcus Toft (D-A-D/Carpark North).

Saint Rebel har leveret en meget potent og vellydende debut, der trækker veksler på især nyere amerikansk rock - men som også giver sit helt eget bud på dansk hård rock anno 2012.

Steffen Jungersen (B.T) skrev blandt andet "...her er klassisk gadekøter rock'n'roll af et snit, der kan sende enhver hipster og lo-fi fan skrigende hjem til deres indie-samlinger, før du kan nå at sige "Morrissey".

Med en udsolgt releasekoncert på Bremen Teater, en masse gode anmeldelser og en forestående release i USA og Canada, møder Saint Rebel op i Pumpehuset med en god portion selvtillid og stålsatte ambitioner, om at leve op til direktøren for Saint Rebels amerikanske pladeselskab "High Sonic Records" Rejean Germains løfte... "The live shows these guys are playing are out of this world!"

SAINT REBEL udtaler selv om showet: "Vi glæder os vildt til igen at spille på vores "hjemmebane" Pumpehuset, hvor vi har så mange minder... Vi prøver denne aften, som vi gjorde på Bremen, at sætte nye standarder for, hvad man kan som et upcoming dansk "hard rock" band!"

"Vi hiver vores venner fra "Bullet Train Blast" med til showet og så har vi et super afterparty planlagt med: The Number + Schaarup + Sq & Wikz! Så der er INGEN undskyldning for at sidde lårene tynde på fifaen denne aften!"

Se en video fra Saint Rebel's udsolgte releaseparty på Bremen Teater her:
http://vimeo.com/37897354

 

 

 

 

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.