Hvad
Hvor
Hvornår

ROSA OG EVIGHEDEN

Billetter til ROSA OG EVIGHEDEN, 2014 Aarhus C

Den Gamle By i Århus fejrer 100-års jubilæum i 2014, og Aarhus Sommeropera vil gerne være med til at fejre det med et specielt Festspil bestilt til lejligheden.

ROSA OG EVIGHEDEN (Festspil 2014)

Da den kendte kunstner Albert C. Malinger i 1974 får at vide at han snart skal dø, er hans sidste bekymring at han aldrig skal få afsluttet sit Festspil 2014, den fremtidsvision der skulle afrunde hans livsværk. I sin kvide søger han hjælp hos den nynnende pige, hans livs muse, som blandt andet har inspireret hans kendte værker om det lystige liv i Møllerens hus i 1864, og Orgasmevariationerne, som vi stifter bekendtskab med, såvel undfangelsen som førsteopførelsen.

Oprindelig var Rosa stuepige hos Ejler Bølle i den dengang nyopførte Borgmestergaard. Da bispen ville forgribe sig på hende, snoede hun sig nynnende ud af hans greb. Rasende fordømmer han hende til evigt at gå nynnende omkring, iagttagende livet, men uden at deltage i det.
Sammen søger Albert og Rosa tilbage i tiden for at få ændret deres henholdsvise dødsdom og livsdom, så han kan fuldende sit Festspil og hun kan mærke livet - på godt og ondt.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.