Hvad
Hvor
Hvornår

Reverse

Billetter til Reverse, 2014 København K

Triojazz mellem den klare melodi og den komplekse rytmik fra danske Reverse.

Terkel Nørgaard (trommer) Søren Gemmer (klaver) Jesper Thorn (kontrabas)

Reverse tager udgangspunkt i Terkel Nørgaards musik, der bevæger sig i et univers af det svævende lette til tungt pulserende, fra frie improvisationer til rytmisk kompleksitet med klare melodier og nerve, intensitet, nærvær og kærlighed.

Siden dannelsen i 2011 har Reverse spillet mere end 40 koncerter, b.la. på Jazzhouse, Atlas og Dansk Arkitektur Center og til Copenhagen Jazz Festival & VinterJazz. De har ligeledes et meget gensidigt inspirerende samarbejde med digteren, filmmanden, kommentatoren Jørgen Leth med hvem de har spillet flere udsolgte koncerter i Jazzhouse.

I samarbejdet med Jørgen Leth har trioen forlængst opbygget en dedikeret fanskare, og har man allerede ladet sig begejstre af deres arbejde med Leth, vil man uden tvivl også nyde trioens friske og raffinerede lyd i klart destillat - hvilket der bliver rig mulighed for til denne Natjazz-session under Copenhagen Jazz Festival.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.