Hvad
Hvor
Hvornår
29. september

Red Warszawa

Musikhuzet i Rønne / Rønne
 
Hvornår
Fre., 29. september 2017, 21:00
- Red Warszawa
Prisniveau
Ingen pris tilgængelig
Salget starter Søn., 14. maj 2017, 10:00
 

Billetter til Red Warszawa, 2017 Rønne

Bolcher i Pisserenden

Da den engelske techno-scene var på sit højeste i 90’erene observerede man et spøjst fænomen. Der var taget bider af urinalkuglerne på de venue-tilknyttede urinaler. Længe var der undren om dette. Men så kom det frem, at folk, som tog ecstasy, pissede en del af stoffet ud igen, og en del af dette bandt sig kemisk i urinalbolcherne.

Hvordan denne opdagelse så er blevet gjort, er den virkelige joker i historien. For hvad kom først…?

1. Den lavpraktiske tilgang til det: Hey, jeg bider lige i en urinalkugle helt uopfordret – for no reason.

2. Vi har nu haft urinalkugler fra Sheffield med i laboratoriet, og de viser tydelige tegn på, at de er blevet overpisset af dopeheads. Herefter er vi gået til pressen for at eksponere denne kæmpe opdagelse, hvorefter folk hurtigt har set en mulighed for lidt ekstra “pille”-misbrug. Man ved det ikke – ved man vel?

Og hvad har det så med Red Warszawa at gøre? Jo fænomenet med de “smagte” urinalbolcher har også været observeret til Warszawa-shows, men her er det nok snarere et spørgsmål om, at folk hilser og genkender hinanden på den måde. Og det er til trods for at, Red Warszawa næsten ikke spiller techno.

Så kom og smag seneste kollektion fra Haribo og dine venner!

Musikhuzet i Rønne

Musikhuzet Bornholm, Store Torv 6
3700
Rønne
 
Hvornår
Fre., 29. september 2017, 21:00
- Red Warszawa
Prisniveau
Ingen pris tilgængelig
Salget starter Søn., 14. maj 2017, 10:00
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.