Hvad
Hvor
Hvornår

RECession

Billetter til RECession, 2016 Aarhus C

RECession Festival vender tilbage i år i form af en minifestival på spillestedet Radar d. 19. november. De første navne på plakaten er Christian Hjelm og Sarah Hepburns nye band Lucky Moon og københavnske Papir.

Det bliver 15. gang RECession hylder sin kærlighed til musik med noget på hjertet, og denne gang danner spillestedet Radar rammerne. Du får mulighed for at opleve 5 bands på denne aften, heriblandt både etablerede navne og nogle af de helt nye du skal holde øje med i fremtiden. RECession lover en aften med alt fra poetisk smukt folk- til eksperimenterende instrumentalmusik, lækre synthflader og psykedeliske toner.

Lucky Moon er et spritnyt samarbejde mellem amerikanske Sarah Hepburn og danske Christian Hjelm. Duoen er aktuel med EP'en 'Feed on the Night' udgivet af Playground Music.

Siden Hepburn og Hjelm mødte hinanden første gang, har de vidst, at de en dag ville arbejde sammen. Timingen var bare aldrig ret. Men som deres veje gennem årene krydsede hinanden, udvekslede de tanker om spartanske musikalske arrangementer og deres stemmer i harmoni.

Nummeret "Love We Shared" var ét af juli måneds essentielle hos GAFFA, mens "Where Do We Go" er i rotation på P6 Beat. Læs interview med Lucky Moon hos GAFFA her: http://gaffa.dk/nyhed/110937

Papir har over den seneste årrække manifesteret sig på den danske såvel som udenlandske musikscene ved deres lunefulde og på sin vis umoderne tag på instrumentalrock. Bandet har fire studieplader bag sig + en enkelt liveplade. Papir udgiver i starten af 2017 et nyt album der udkommer på Stickman Records. Tilbage i juli spillede Papir på Copenhagen Psych Fest, hvor bloggen Regnsky bl.a. skrev.
”I en blanding af semi-improvisationer, sekvenseringer og organiske strukturer tog bandet mig med på en instrumental rejse. Papir formår at drive dig fremad uden garanti for endemålet, men sikkert er det, at du enten må give slip og følge med eller stå helt af. At lade sig føre gennem det konstant foranderlige kræver dog en tillid og tiltro til bandets evner, som skabes gennem musikken, Med Papir ved roret, var der dog ingen tankefliksflakserier, men i stedet tillid til at give fuldstændig slip”

RECession Afterparty - Club Let´s Dance på Headquarters
- Vi mødes efter koncerterne

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.