Hvad
Hvor
Hvornår

RebekkaMaria & The HymnBoy (Domkirken)

Billetter til RebekkaMaria & The HymnBoy (Domkirken) , 2012 København K

RebekkaMaria & The Hymnboy kan opleves i de danske domkirker til efteråret

RebekkaMaria og Jonas Petersen fra Hymns From Nineveh aka. The Hymnboy i denne sammenhæng skriver endnu et kapitel i deres musikalske partnerskab, når de til september indbyder til en række alternative koncertoplevelser rundt i udvalgte domkirker herhjemme.

Mens den politiske snak går om danskernes rekordhøje udmeldelsestal fra Den Danske Folkekirke, annoncerer RebekkaMaria & The Hymneboy fire koncerter i domkirkerne i Aalborg, København, Aarhus og Odense.
Koncerterne er dog ikke tænkt som propaganda for at bringe medlemsstrømmen retur til kirken - det er derimod en unik mulighed for at sætte publikum i stævne med de to kunstnere i et anderledes og mere højtideligt koncertrum, hvor der er plads til fordybelse og samhørighed.

RebekkaMaria & The Hymnboy har dyrket og omarrangeret hinandens stærke bagkatalog ved flere lejligheder, bl.a. har de optrådt sammen i gængse koncertsale, private lejligheder, på Statens Museum for Kunst og senest på årets SPOT Festival, hvor flere hundrede måtte gå forgæves til den meget velbesøgte og anmelderroste koncert.

I ugen op til SPOT-koncerten udsendte de digitalt, 30. april, en samling med 10 koncertoptagelser fra VEGA og "At My Place". Udgivelsen bærer navnet "Friendly Duets", og er indtil videre en dokumentation af deres musikalske legeplads - der altså til september får en ekstra kunstnerisk dimension i domkirkens enorme hvidkalkede rum.
Kirkerummet vil forstørre kontrasterne i vokalharmonierne og i tonerne af de akustiske instrumenter - så det tyste bliver tystere og det vilde bliver vildere.

Koncerterne med RebekkaMaria & The Hymnboy rundt i landets domkirker skal kunne fungere som et åndehul for publikum, hvor de kan tage en afstikker fra de mange koncerter, der tilbydes hver weekend på landets normale  pillesteder. I kirkerummet indbyder de gamle rammer til noget, der kan bringe mennesker sammen og på en ny måde tættere på musikken. Domkirketurnéen er sat op i et samarbejde mellem Skandinavian Booking og de 4 lokale spillesteder; Studenterhuset i Aalborg, Vega i København, Radar i Århus og Posten i Odense, der har fået stablet en god dialog op med domkirkerne omkring de kommende koncerter.
Se en live-optagelse fra VEGA koncerten i 2011: http://www.youtube.com/watch?v=O6-Tac1Ry_Y

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.