Hvad
Hvor
Hvornår
20. juni

REAL ESTATE (US)

Pumpehuset / København V
 
Hvornår
Tir., 20. juni 2017, 20:00
- REAL ESTATE (US)
Prisniveau
200.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 

Billetter til REAL ESTATE (US), 2017 København V

Smash!bang!pow! & Pumpehuset præsenterer

REAL ESTATE (US, Domino)

Real Estate er garant for indieudgivelser af upåklagelig kvalitet, yndefulde kompositioner og fejende fejlfri guitarrytmer. Der er gået et par år, siden 2014s ’Atlas Sound’ tog bandet til nye højder. Den 17. marts udkommer albummet ’In Mind’ og den 20. juni giver bandet koncert i Pumpehuset.

Real Estate startede som et letsindigt solskinsorkester, men fik med 2014s ’Atlas Sound’ skruet ned for festen og op for refleksionen, der kommer med livets milepæle. Når Real Estate ofte beskrives som et ’forstadsband’ er det med den kærligste hensigt; sangskrivningen behandler ungdommens forgængelighed og hverdagens tilbagelænede undren. Altid med en melodiøs ynde, let trommespil og guitarer der er ækvivalenten af perler på en snor. Siden bandet udgav deres selvbetitlede debut, har deres udgivelser scoret topkarakterer blandt både anmeldere og publikum. Og førstesinglen ’Darling’ lover allerede godt for ’In Mind’, der udkommer den 17. marts, og vil bære præg af et band der har udvidet kapaciteten og er kommet endnu et stykke vej længere i livet.

Live har bandet været i Danmark flere gange, men måtte desværre aflyse deres planlagte koncert i 2014, dengang også på Pumpehuset. Det er derfor med stor glæde, at vi kan annoncere dem under spærene den 20. juni til en koncert, fans har ventet længe på.

Pumpehuset

Studiestræde 52
1554
København V
 
Hvornår
Tir., 20. juni 2017, 20:00
- REAL ESTATE (US)
Prisniveau
200.00 DKK
ekskl. kortgebyr og levering
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.