Hvad
Hvor
Hvornår

Rasmus Seebach

Billetter til Rasmus Seebach, 2010 Aarhus C

Hudløst ærlige sange om faderopgør og forliste forhold, sunget med varme og indlevelse, har resulteret i læssevis af solgte plader. Rasmus Seebach var Danmarks bedst sælgende kunstner i 2009 med debutpladen Rasmus Seebach og de uhyre populære singler Engel og Glad igen. Fredag 29. oktober byder Musikhuset Aarhus på Danmarks for tiden mest populære sanger, når han spiller i Rytmisk Sal kl. 21.

Publikum i Århus kan glæde sig til at høre landeplager som Engel, Glad igen og Den jeg er sunget med vanlig dybde og indlevelse fra en følsom kunstner, når Rasmus Seebach indtager Rytmisk Sal i Musikhuset Aarhus. Seebachs ærlige sange om sit livs op- og nedture har allerede sikret ham et stort publikum; et publikum, der med garanti ikke bliver mindre efter
koncerten.     

Kommerciel gennemslagskraft
16 uger på hitlistens førsteplads, hitsingler i rotation på radioen, vinder af tre Zulu Awards og P3’s lytterhit pris ved P3 Guld 2010 for hittet  Engel. Læg dertil en totalt udsolgt turné i februar, og det står klart, at Rasmus Seebach har slået sin popularitet fast med syvtommersøm.
De følsomme sange på debutpladen Rasmus Seebach er kendetegnet ved en utrolig ærlighed, hvor Rasmus Seebach uden omsvøb synger om forliste forhold og om at tilgive faderen, den afdøde musiklegende Tommy Seebach, for dennes fejl og mangler. Denne hudløse ærlighed har tilsyneladende båret frugt, for i en tid med svigtende pladesalg har pladen solgt over 120.000 eksemplarer.
Rasmus Seebach siger selv om debutpladen: ”Jeg prøver ikke at ramme nogen bestemt genre eller stil, men jeg skriver sange fra mit liv, om ting der betyder noget for mig.
Så jeg håber, at folk synes, det er interessant, og at mine sange kan vække følelser i folk”.

Trådt ud af faderens skygge
Rasmus Seebach har dermed bevist, at han ikke blot er søn af en kendt musiker, men i høj grad kan stå på egne ben. Teksterne på albummet er skrevet af ham selv, og pladen er produceret af Rasmus selv og broderen Nicolai. De driver sammen selskabet Top Notch Music, som tidligere har skrevet og produceret sange til navne som Jokeren, Natasja og B-Boys. I 2005 skrev de støttesangen Hvor små vi er sammen med en anden hitsnedker, X Factor-dommeren Remee.
Seebach har selv følgende forhold til det at løfte en tung musikalsk arv efter faderen: ”Det er selvfølgeligt svært at undgå at blive sammenlignet med min far. Jeg er utroligt stolt over, hvad min far opnåede i sin lange karriere, og jeg vil være lykkelig, hvis jeg blot kunne få en brøkdel af alle de musikalske oplevelser, som han har haft. Jeg er sikker på, min far ville være stolt af det album, som Nicolai og jeg har lavet, og jeg er da også sikker på, han hygger sig deroppe og nynner med på vores nye sange”.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.