Hvad
Hvor
Hvornår

PURE McCARTNEY

Billetter til PURE McCARTNEY, 2012 København V

18 juni 2012 runder Beatlen Paul McCartney 70 år. I den anledning indtager Tim Christensen scenen for, at hylde sit mange årige idol.

Han deler scenen denne aften med sin ven og musiske broder igennem de seneste 6 år: Singer/songwriter Mike Viola (US). Tim og Mike har siden 2009 syslet med ideen om, at spille deres fælles favorit McCartney album sammen:
RAM fra 1971 og nu synes anledningen at være helt rigtig. Dette gør de derfor nu til en live realitet med koncerten dagen hvor McCartney fylder rundt.

Tim der kun var en 10-årig knægt da han først stiftede bekendtskab med McCartneys andet solo udspil siger her om albummet RAM: “RAM er ikke alene mit favorit McCartney solo-album. Det er mit favorit solo-album fra alle fire Beatler.”
Albummet vrimler langt fra med hits -og er ikke det lettest tilgængelige McCartney udspil.
Til gengæld er det en Paul, som virker usædvanligt inspireret. Frustrationen over bruddet med The Beatles er tydelig og bliver brugt flittigt i mange af sangene, enten som vrede eller som længsel, og det klæder ham
og dette helstøbte album utrolig godt”

Når Tim, Mike & The Damn Crystals indtager scenen d.18 juni 2012 på VEGA spiller de i første sæt RAM fra A-Z.
Hertil får de fornemt besøg af endnu en McCartney elsker. Den alternative singer/songwriter og musiker Tracy Bonham(US). Tim og Mike har yderligere besluttet at byde på et andet sæt, som vil være et udvalg af favorit
McCartney-sange fra solo-kataloget. Hvad de to vælger at diske op med, forbliver indtil videre en
overraskelse.
PURE McCARTNEY Celebrating Paul McCartney´s 70th birthday
Tim Christensen & The Damn Crystals with Mike Viola and Tracy Bonham -L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.