Hvad
Hvor
Hvornår

Poul Krebs & Henning Kvitnes feat. Claudia Scott

Billetter til Poul Krebs & Henning Kvitnes feat. Claudia Scott, 2012 Aarhus C

POUL KREBS (DK) & HENNING KVITNES (N) feat. CLAUDIA SCOTT (N/UK)

På turne i Norge og Danmark, efteråret 2012

Hver for sig hører Poul Krebs og Henning Kvitnes til blandt de helt store navne i deres respektive hjemlande, med hundredevis af koncerter bag sig og et pladesalg der skal tælles i hundredetusinder.

De to mødte hinanden første gang tilbage i 1990 og har siden jævnligt arbejdet sammen, både live og på forskellige indspilninger. Poul Krebs´ signatursang "Sådan nogen som os" har også hittet stort i Norge - hvor Henning Kvitnes har sunget den til tops på hitlisterne under titlen "Sånne som os". Senest er Poul Krebs at høre på erindringssangen "Vesterbro 88", der stammer fra Kvitnes aktuelle album "Ingen Tid Å Miste". Henning Kvitnes lader til gengæld sin stemme høre på Poul Krebs-sangen "The Trio From Del Rio", fra Krebs´ seneste album "Der er noget ved alting".

Med på vokal, mandolin og guitar har Poul Krebs og Henning Kvitnes deres fælles ven og kollega Claudia Scott. Hun er født i England og opvokset i Norge, hvor det også er blevet til en fornem og mangeårig musikalsk karriere. I 1992 kom Claudias solo-debut "Flowers & Thorns", der bl.a. rummede #1 radiohittet "Heard You on My Radio".

Arrangør: RMT

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.