Hvad
Hvor
Hvornår

Porcelain Raft (I)

Billetter til Porcelain Raft (I), 2013 København S

Mauro Remiddi, der går under kunstnernavnet Porcelain Raft, er en italiensk indie- og synthpopsanger. Hans lyd lægger sig op ad populære navne som The Weeknd og Beach House.

Remiddi er født og opvokset i Rom, men har de seneste 12 år i London og er nu bosiddende i New York, hvor sidste års debutalbum "Strange Weekend" også er indspillet.

Porcelain Raft var support for M83, da de besøgte Store VEGA i februar 2012 og Gaffas anmelder lagde især mærke til Remiddis flotte androgyne vokal, som blev sammenlignet Damon Albarn fra Blur og Brett Anderson fra Suede.

Nu er Porcelain Raft klar med sit 2. albumudspil "Permanent Signal", der udkommer i august. Den første single "Think of the Ocean" er allerede på gaden og der er lagt op til en mere melankolsk lyd med cello, klaver og trommer, end på debutalbummet

Du kan kort sagt se frem til en koncert, hvor det hypede talent vil spille nyt materiale, når Porcelain Raft lægger vejen forbi BETA!

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.