Hvad
Hvor
Hvornår

Phronesis (DK/UK)

Billetter til Phronesis (DK/UK), 2012 København K

Phronesis (UK/DK)
15. juli, kl. 21.00

Young Spirit Award-modtager 2012, Jasper Høiby, parat med sin nordisk/britiske trio Phronesis på Jazzhouse.

Skandinaviske/britiske Phronesis har en sjælden evne til at bevæge og inspirere lyttere. Trioen, der er anført af den danske kontrabassist Jasper Høiby, men har base i London, fangede først de engelske lytteres opmærksomhed i 2010 og hurtigt fik de opbygget et ry som en af Englands mest interessante jazzbekendtskaber.

De har været nomineret til prestigefyldte priser som "Best Jazz Act" (MOBO Awards) samt "Best Jazz Ensemble" (Parliamentary Jazz Awards), og deres første nordamerikanske tour vakte begejstring på så velrenommerede scener som jazzfestivalerne i Montreal og Ottawa.

Deres performance "Pitch Black", hvor de spiller i komplet mørke, blev af The Telegraph beskrevet som en uomgængelig triumf. Senere i år udsender de deres fjerde album, "Walking Dark", hvor alle medlemmer for første gang har medvirket i skriveprocessen.

Jasper Høiby modtog til Vinterjazz tidligere på året talentprisen Copenhagen Jazz Festival's Young Spirit Award, og koncerten med Phronesis er kommet i stand som en markering af dette.

 

-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.