Hvad
Hvor
Hvornår

Peter Larsen Show

Billetter til Peter Larsen Show, 2012 Horsens

Aktuelle satiriske spredehagl i 2 akter.

Skuespilleren Peter Larsen indtager Horsens Ny Teater tirsdag den 13. november, hvor han trækker en række kulturperler og ha-ha oplevelser på tidens tandtråd. Der er lagt op til en omgangs hentehårsdramatik, der dækker det meste.

Peter Larsen har udstillet sig selv i en synd- og stormflod af kostumer, siden han som 5-årig optrådte for sin voldsomt gangbesværede mormor, der sad i en sofa, og var tvangsindlagt til det ene optrin efter det andet. Hun var et meget trofast publikum, hun kunne jo ikke gå!

I år er det 30 år siden Peter Larsen blev uddannet socionom på Roskilde Universitets Center. Lad os være glade for, at han ikke har brugt den uddannelse til andet, end at optræde lige siden.

Publikum vil opleve galoperende morskab, alvor, og satirisk kommentarvirksomhed, hvor nogle af samtidens betændte bylder, bliver godt og grundigt udstillet. Folk med begge ben på jorden, hænger ikke på træerne.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.