Hvad
Hvor
Hvornår

Peter A. G.

Billetter til Peter A. G., 2017 Aarhus C

Peter A.G. går SOLO med "Det Scene Show 3."

Se frem til rockpoesi af bedste skuffe og en usædvanlig hyggelig stemning, når Peter A. G. vender tilbage til Musikhuset i en stemningsfuld, akustisk solokoncert.

TV seere, som har fulgt med i dette års Toppen Af Poppen på TV2, har ikke kunnet undgå at bemærke, at GNAGS-sangskriveren Peter A.G. var med i programmet. Hans poetiske væsen og musikalske talent smittede af i hvert eneste program. Til glæde og fornøjelse.

Nu får publikum så muligheden for at opleve ham LIVE, mutters alene, SOLO med mundharpe og guitar i "Det Scene Show 3". "Det er tiden, der går" er undertitlen. Showet fortæller i sange og anekdoter den forunderlige historie om Peter A.G. og alle de klassiske sange, det blev til - i den 50 år lange karriere med GNAGS.

Den danske rockstjerne tager sit altid gode humør samt gammelt og nyere materiale fra sit enorme bagkatalog med på scenen - her i blandt selvfølgelig de gamle Gnags-hits. 

Oplev manden, der gav os Under bøgenSlingrer ned ad VestergadeVilde kaniner og mange, mange flere numre, som vi selv flere årtier efter deres udgivelse stadig med glæde skråler med på. Der er her garanti for en energifyldt solokoncert med god musik og røverhistorier, du bestemt ikke glemmer lige foreløbig. 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.