Hvad
Hvor
Hvornår

Peter A.G.

Billetter til Peter A.G., 2011 København V

Det går rigtig godt for Peter A.G. solo med Det Scene Show. Både på cd og live. Begge steder høster han fornemme anmeldelser.

Cd'en ligger pænt på hitlisten - turneen kører for udsolgte huse. Og nu annoncerer han 18 ekstra shows i september/oktober.

"Interessen har været overvældende. Udsolgte huse og stående bifald. Hver aften er en fornøjelse, så nu fortsætter vi turneen..." siger Peter A.G.

Pressecitater:
Det var en meget modig voksen mand, vi oplevede på scenen, en mand der turde blotte sig selv, og sangene fra den nye plade voksede og gav mening.
??????Gaffa

Den personlige skæbne bliver i stedet platform for en stribe universelle øjebliksbilleder, der indfanges sanseligt smukt og med afvæbnende humor.
??????JP

Og så gør han det, vi alle sammen sukker efter: han stop¬per, sanser og på smukkeste vis deler hvert et molekyle i hvert et øjeblik - med os, de heldige lyttere...
Køb så billet til det soloshow!
??????B.T.

"Det Scene Show" består af to afdelinger.
Første afdeling er en samling helt nye sange, hvor Peter A.G. fortæller, hvad det var der gjorde, at han gerne ville op og stå på scenen og synge for folk. Hvor kommer inspirationen fra? Hvordan fik han sin første guitar? Hvad var det, han så gerne ville fortælle i sine sange? Det hele sat sammen som en rejse ind i kunstens verden

Anden afdeling er helliget alle de kendte sange, det så er blevet til i karrieren. Spillet og fortolket akustisk, så sangene spejler sig på nye måder. Der vil blive genhør med alle de største GNAGS-sange som "Når jeg blir gammel", "Den dejligste morgen", "Kærester", "Slingrer ned ad Vestergade" o.s.v. Publikum vil få rig lejlighed til både at mindes og synge med.

Hele showet er krydret med anekdoter og historier - det hele pakket ind i lysshow med effekter.
-L-

L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.