Hvad
Hvor
Hvornår

Pete Lincoln

Billetter til Pete Lincoln, 2017 Ishøj

Pete samlede første gang en guitar op i en alder af 11, og har stort set ikke lagt den fra sig siden – han har gjort karriere som sanger og musiker, både på scenen og i studiet.
Pete tilbragte 80'erne og 90'erne med at turnere og lave studieoptagelser med en bred vifte af kunstnere, herunder Sir Cliff Richard, Tina Turner, Shakin 'Stevens og Dannii Minogue, så han har rejst til alle hjørner af kloden fra New Zealand til Grønland.
Fra 1996 til 2005 nød Pete sin tid som frontmand for 70'er bandet Sailor - mest kendt for deres hits "Glass Of Cham-pagne" & "Girls, Girls, Girls".
I 2005 sluttede Pete sig til Glam Rockerne The Sweet, og turnerer stadig meget med bandet som forsanger og bassist. I 2013 udgav Pete en længe ventet solo-cd med titlen 'Soul Searching" og hans anden solo-cd "Heartbeat " blev udgivet i maj 2016.
Denne samling af sange, han selv har skrevet, er blevet rigtig godt modtaget, både af Petes solo fans og Sweet fans.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.