Hvad
Hvor
Hvornår

Passenger

Billetter til Passenger, 2012 København V

Passenger
I England er en bølge af nye unge singer/songwritere begyndt at blomstre og har fået folk til at huske det, som i en digital tid ellers godt kan blive glemt – at god musik kan skabes med blot en stemme og en guitar

Blandt de nye talenter finder man kunstneren Passenger, som nu kan opleves til en intimkoncert i Ideal Bar den 27. juni.

Optrådt med Ed Sheeran
Sidste år formåede den unge britiske singer/songwriter Ed Sheeran at toppe hitlisterne i ikke blot England, men i hele Europa. I marts spillede Ed Sheeran en udsolgt koncert i Store VEGA, og her havde han Michael Rosenberg a.k.a. Passenger med som opvarmning.

Til koncerten optrådte de to også sammen på scenen, hvor de opførte Passengers single "My Heart's on Fire".

Det musikalske slægtskab mellem Sheeran og Rosenberg er ikke til at tage fejl af, og Sheeran har da også tidligere udtalt, at han er fan af Passengers musik.

Han har også tidligere optrådt med sangen "Snowflakes", som er med på Passengers album Wide Eyes Blind Love.

Nu vender Passenger tilbage til København, men denne gang som hovednavn til en koncert i Ideal Bar den 27. juni.

Fra band til en-mands-projekt
Passenger startede som et fem-mands band, der i 2007 udgav deres anmelderroste debutalbum Wicked Man's Rest. Samme år splittede bandet imidlertid op, og frontfiguren Michael Rosenberg stod derfor alene tilbage og valgte at køre videre som soloartist under samme navn.

Siden har Passenger udgivet fire albums og delt scene med store navne som Kate Nash, Seth Lakeman og førnævnte Ed Sheeran. Seneste album fra singer/songwriteren var pladen All The Little Lights, som blandt andet indeholder singlerne "Keep on Walking" og "Things That Stop You Dreaming".

Til sidstnævnte sang kan man nyde en smuk stop motion-musikvideo. Perfekt opvarmning til koncerten i Ideal Bar til juni.

-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.