Hvad
Hvor
Hvornår

Pasborgs STAX-tribute Hammond-soul

Billetter til Pasborgs STAX-tribute Hammond-soul, 2012 København K

Hyldest til den legendariske STAX-lyd fra "Jazzhouse artist in residence 2011" Stefan Pasborg.

Stefan Pasborg (trommer) Dan Hemmer (Hammond B3 orgel) Aske Jacoby/Niclas Knudsen (guitar) Frederik Damsgaard (bas)

"Jazzhouse artist in residence 2011" Stefan Pasborg har i mange år været en dedikeret fan af den lyd, der kom ud af STAX-studiet i 1960’erne. Ikke mindst i Ibrahim Electric spores denne inspirationskilde tydeligt. Pasborg har derfor skræddersyet et superhold af musikere, som tager udgangspunkt i netop dette fantastiske STAX-repertoire. Guitaristen er normalt Aske Jacoby, men denne aften er guitaren i hænderne på Pasborgs Ibrahim Electric-kollega, Niclas Knudsen.

STAX-studierne i Memphis, USA, havde en fast gruppe af studiemusikere tilknyttet, og den gruppe var den legendariske gruppe Booker T. & the MG’s. Denne gruppe dannede backing til så store hits som f.eks ‘Hold On, I’m Comin’ og ‘Try a Little Tenderness’ m.fl., men blev mest kendt for deres udødelige klassiker ‘Green Onions’. Det kan jo være, der også kommer musikalske gæster forbi……..

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.