Hvad
Hvor
Hvornår

Owl City

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Owl City

Den amerikanske synth-pop-kunstner Adam Young, der udgør Owl City, er efter 2 anmelderroste succes-albums, klar med sit tredje fuldlængde album, der udkommer i løbet af sommeren.

Som en lille forløber sender han den 15. maj en EP på gaden med titlen "Shooting Star".

I forbindelse med udgivelsen af det nye materiale, tager Owl City på turné, der heldigvis bringer ham forbi Danmark, og her gæster han Lille VEGA tirsdag den 31. juli.

Owl City startede som et af mange Myspace-bands, og storhittede med nummeret "Fireflies", men gennem årene som Owl City, har Adam Young etableret sig selv og sin musik, som en uforudsigelig succeshistorie.
Han er nemlig en begavet sangskriver og en dygtig og finurlig multiinstrumentalist, der formår at skabe sit helt eget catchy lydunivers.

Seneste album var det meget anmelderroste "All Things Bright and Beautiful", der udkom i 2011, hvor numre som "Deer In The Headlights" og "Galaxies" blev kæmpe hits og fan favoritter.

Owl City har tidligere spillet i Amager Bio og Lille VEGA - begge gange for fulde huse - og det er en fornøjelse endnu engang at kunne præsentere ham

-SLW-/-L-

 
Hvornår
This event currently has no tickets for sale.
Prisniveau
 

Events on focus

Flere datoer
Tivolis Koncertsal / København V
4. februar
Vega / København V
12. juni
Ådalen - Aarhus / Åbyhøj
Flere datoer
DR Koncerthuset / København S
Flere datoer
Telia Parken / København Ø
3. november
Vega / København V