Hvad
Hvor
Hvornår

Orpheus & Spejderrobot feat. Live Visuals by Vectral

Billetter til Orpheus & Spejderrobot feat. Live Visuals by Vectral, 2012 København K

En totaloplevelse af jazz, synth og live visuals. Det talentfulde unge jazzorkester Orpheus præsenterer et spritnyt samarbejde med electronica-vidunderet Spejderrobot. Vectral står for spektakulært visuelt modspil.

Orpheus er et orkester, der i deres leg med effekter og synthesizers og deres talent for det kompositorisk skæve og instrumentalt komplekse leverer en unik og nutidig fysisk jazzlyd. En lyd som er lige dele melodisk jazz og avantgarde, og hvor kontrabassen er skiftet ud med synthesizers. Og så swinger de som få..... Orpheus vandt DMA-prisen "Årets Nye Danske Jazznavn" i 2011 for det fremragende album "A Less Known Hero".

Denne juninat er der i Jazzhouse verdenspremiere på deres dugfriske samarbejde med Spejderrobot (laptop) og vj-kunstnere Vectral. De vil sammen eksperimentere med natklubskonceptet og fuldstændigt nedbryde rammerne for den gængse jazzkoncert.

LINE-UP

Orpheus

Aske Drasbæk - altsaxofon
Frederick Menzies - tenorsaxofon, synth
William Larsson - keys, synthbas
Magnus Friis - trommer

Spejderrobot

Mikael Elkjær - laptop

Vectral

Søren Lyngsø - visuals

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.