Hvad
Hvor
Hvornår

Op i en spids! (ID 305)

Billetter til Op i en spids! (ID 305), 2012 Silkeborg

Op i en spids!
Workshop ID 305

Underviser: Julia Zahle
Undervisningssted: Medborgerhuset, Bindslevs Plads
Tidspunkt: Lørdag, 9:00 - 12:00

Med udgangspunkt i Sjalet lærer du grundteknikkerne til trekantede sjaler. Dette giver den nye strikker frihed til selv at bestemme og mulighed for at designe sit eget trekantede sjal. Medbring gerne garn og pinde, så du kan komme i gang med det samme! På workshoppen vil vi strikke en prøve på et sjal. Kompendiet (koster 25 kr) indeholder noter til de forskellige grundteknikker, kanter, vask & udspænding samt en miniguide til sjaler på internettet.

Vil du købe billetter til flere workshops/events på én gang, så benyt linket her: http://burl.dk/rq71sr

Hvad er Grib Garnet?:

Kom til strik i Silkeborg 14-17. juni 2012! Byen vil være fyldt af glade entusiaster, der nyder garn i workshops, til events, foredrag og udstillinger... Vær med og tag del i udbredelsen af garnets glæder. I løbet af dagene 14. til 17. juni vil du kunne deltage i en bred vifte af workshops, der dækker emner fra begynder-strik og -hækling til maskinstrik, vendestrik og andre spændende teknikker og trends. Du kan også opleve at strikke i biografen mens du ser en god film - eller hvad med at strikke under en gudstjeneste i en af Silkeborgs smukke kirker?

Grib Garnet arrangerer strikkefestival i Silkeborg d. 14. - 17. juni i forbindelse med et verdensomspændende arrangement kaldet World Wide Knit in Public Day 2012. Vores intentioner er at vise, hvor mangfoldig kreativiteten er omkring strik, hækling og andre teknikker, hvor materialet er pind og garn, og samtidig vil vi sætte Silkeborg på landkortet som et sted, hvor kreativiteten samles. Rundt omkring i byen vil kreative nørklere samles omkring workshops, udstillinger og events, hvor vi har lagt os i selen og forsøgt at skabe unikke muligheder for at opleve noget nyt. Hovedsædet vil være Lunden og det nye Medborgerhus, men vi skal også strikke i biografen, i kirken, på en af Hjejlebådene og på biblioteket for at nævne nogle af de mange ting, der sker.

Se en liste over alle workshops her:http://www.gribgarnet.dk/workshops-public-view/

-RIF-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.