Hvad
Hvor
Hvornår

ONE OK ROCK

Billetter til ONE OK ROCK, 2014 København S

Japansk rockfænomen gæster Danmark
Det er ikke hver dag, man får lejlighed til at opleve et af Japans absolut største bands. Men til december får man muligheden, når ONE OK ROCK spiller i Amager Bio i København.

Siden bandets debut single Naihi Shinso fra 2007 har de været et af Japans største rockbands, og har på den relativt korte tid udgivet intet mindre end 6 albums. I hjemlandet har de, i løbet de sidste mange år, spillet på stadioner med plads til 100.000 mennesker, men i 2013 viste det sig, at det ikke kun er ovre på den anden side af jorden, at der er kærlighed til ONE OK ROCK; Kvartetten tog på deres første turné udenfor Japan, og alle billetter til de 5 europæiske datoer blev revet væk. Også i USA er der ild i karrieren, hvor bandet både har været på sin egen headline-tour, men også i sommer har været at finde på Vans Warped Tour, hvor gruppen spillede 18 datoer i nordamerika.

Senere på året er turen altså nået til Danmark, hvor danske fans og almindeligt nysgerrige den 9. december kan opleve det japanske rockfænomen live i Amager Bio - for første gang på dansk grund.

 

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

OBS: Første support band til One Ok Rock koncerten den 9. december i Amager Bio er sat til at spille allerede kl. 19:30

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.