Hvad
Hvor
Hvornår

One Direction 2015

Billetter til One Direction 2015, 2015 Horsens

ONE DIRECTION ANNONCERER EUROPÆISKE OG NORDAMERIKANSKE DATOER FOR DEN VERDENSOMSPÆNDENDE ON THE ROAD AGAIN 2015 STADION TOUR

CASA ARENA HORSENS 16. JUNI 2015

NEW YORK (23. oktober 2014) – De globale superstjerner One Direction har i dag offentliggjort datoerne for deres meget ventede ON THE ROAD AGAIN 2015 stadion tour, som også bringer bandet til Australien, Japan og Sydøst Asien, i forbindelse med deres nye album FOUR. De nyligt tilføjede datoer begynder med seks europæiske shows, der starter på Ernst Happel Stadion, i Wien, Østrig 10. juni, dernæst til Belgien, Danmark, Norge, Sverige og afslutter i Finland 27. juni.

Den nordamerikanske tour med hele 17 byer, begynder 9. juli, 2015 på Qualcomm stadion i San Diego, Californien og inkluderer East Rutherford, Chicago, Boston, Detroit og Seattle, blandt andre. Den fulde europæiske tourplan kan ses herunder.

Nial kommenterer: “We could not be more excited about the new tour. We’ve started rehearsing songs from the new album and can’t wait for the fans to hear them live. We’re just so very thankful to our amazingly loyal fans - they make it possible for us to play in these incredible places and continue to surprise us every day with their unwavering support.”

Musikvideoen til bandets første single “Steal My Girl” fik premiere verden over fredag 24. oktober.
Den fantastiske video er filmet i Palmdale, CA, og er instrueret af Benjamin og Gabe Turner, og Hollywood legenden Danny Devito er med i en mindre rolle. 

Med et svimlende antal (94) nummer 1 hits og over 46 millioner solgte albums på kun fire år, er One Direction gået fra energiske pop-spirer til internationale superstjerner. Med bandets sangskrivning, der bliver mere personligt for hvert album, bliver FOUR det mest betagende til dato. Albummet kommer efter den verdensomspændende success WHERE WE ARE stadion turné og 3D dokumentarfilm THIS IS US. Fans har også haft mulighed for at genopleve denne sommers tour med opsætningen af deres anden film WHERE WE ARE: THE CONCERT FILM, der slog rekorder som den største biograf publikumevent nogensinde, henover én weekend. WHERE WE ARE: THE CONCERT FILM DVD udsendes 2. december. Læg alt dette til deres 3 milliarder YouTube views, 109 millioner kombinerede Twitter følgere og 33 millioner Facebook fans og det står klart at Liam, Harry, Louis, Niall and Zayn oprigtigt er et verdensomspændende fænomen.

FOUR udkom verden over 17. november 2014. 

ON THE ROAD AGAIN 2015 EUROPÆISKE TOUR DATOER
Alle datoer og spillesteder kan ændre sig.

EUROPA
10/6/15 Wien, Østring – Ernst Happel Stadion
13/6/15 Bruxelles, Belgien – King Baudouin Stadium
16/6/15 Horsens, Danmark – CASA Arena
19/6/15 Oslo, Norge – Ullevaal Stadion
23/6/15 Göteborg, Sverige – Ullevi Stadium
27/6/15 Helsinki, Finland – Olympiastadion
Deltag i debatten:  #OnTheRoadAgain1D

Billetpriser: 695 / 595 / 475 kr. + gebyr

Vi er dog tilbage ved reglen om at er man under 16 år, skal man være i følgeskab med en voksen under alle omstændigheder.

Ændring af adgangskravene til One Direction koncerten i Casa Arena Horsens den 16. juni

 

 

One Direction og adgangskrav til plænen

Arrangørerne Horsens & Friends og Live Nation gør opmærksom på, at de ikke har været præcise nok omkring information for adgangskravene til plænen ved koncerten med One Direction i Horsens.

De krav, du skal opfylde for at komme på plænen og overvære koncerten, er følgende:

1)       Du skal minimum være 1.20 meter høj

2)       Er du under 16 år skal du være i følge med en voksen over 18 år.

3)       Er du over 16 år kan du være på plænen uden følgeskab af en voksen

Vi er dog tilbage ved reglen om at er man under 16 år, skal man være i følgeskab med en voksen under alle omstændigheder.

Højdereglerne gælder IKKE siddepladserne eller ståsektionerne på tribunerne.

Ståpladser:
 
Selve plænen/gulvet vil være inddelt i fire områder: W, X, Y og Z. Hovedscenen er placeret i den ene ende, hvorfra der er en lang catwalk med B-scenen som er placeret nærmest i midten på plænen. I købsprocessen
 
vil du få mulighed for at vælge din sektion, så længe der er ledige billetter i den. Hvert af de ovennævnte områder har sin egen indgang, og der vil KUN være adgang til Plænen fra den indgang der er påskrevet billetten.
 

Billetinformation:

Man kan max købe i alt 8 billetter pr person

Der vil være 2 billettyper:

Ståpladser – her findes der to kategorier:

De dyreste ståpladser til 595 kr. + gebyr pr. stk. (såkaldte Standard A STÅ billetter=PL2)

De billigste ståpladser til 475 kr. + gebyr pr. stk. (såkaldte Standard C STÅ billetter=PL3)

 

Siddepladser – her findes der tre kategorier:

De dyreste siddepladser til 695 kr. pr stk. + gebyr (såkaldte Standard A SIDDE billetter=PL1)

De mellemste siddepladser til 595 kr. pr stk. + gebyr (såkaldte Standard B SIDDE billetter=PL2)

De billigste siddepladser til 475 kr. pr stk. + gebyr (såkaldte Standard C SIDDE billetter=PL3)

 

PLACERING af Ståpladser:

De dyreste ståpladser er placeret på hele plænen.

De billigste ståpladser er placeret i sektion 1 og sektion 8 på Nordtribunen.

 

PLACERING af Siddepladser:

De dyreste siddepladser er placeret i henholdsvis sektion 4, 5, 6 og 7 på Nordtribunen og sektion 14, 15, 16 og 17 på Sydtribunen (de lange sider).

De mellemste siddepladser er placeret i henholdsvis sektion 2 og 3 på Nordtribunen og sektion 18, 19 og 20 på Sydtribunen.

De billigste siddepladser er placeret i sektion 13 på Sydtribunen, og på hele bagtribunen. Se kort over CASA Arena på billetlugen.dk

Pakker:

Der vil blive mulighed for at købe nogle forskellige pakkeløsninger: Hot Ticket og Early Entry

Max. 4 pakker pr person:

”Steal My Girl” (HOT TICKET) TOUR PAKKE indeholder:

o        Standard A siddeplads billet til One Direction koncerten

o        One Direction Tour gave med særligt designet merchandise

o        Souvenir tour laminat

Pris: DKK 1515,- + gebyr

Vælg knappen Hot Ticket - tryk videre til køb. Billetten til kr. 1515,- er din bekræftelse på pakkekøbet. Denne skal medbringes til koncerten. Indholdet af pakken udleveres på dagen, mere info om udlevering af tour gave og souvenir laminat følger i dagene op til koncerten på den mailadresse, du har oplyst ved købet.

”EARLY ENTRY” TOUR PAKKE indeholder:

o         Early Entry Pass - adgang til Casa Arena før publikum med standard billetter

o         Ståplads Standard B billet til at se One Direction koncerten

o         One Direction Tour Gave med særligt designet merchandise

o         Souvenir tour laminat

Pris: DKK 1415,- + gebyr

Vælg knappen Early Entry - tryk videre til køb. Billetten til kr. 1415,- er din bekræftelse på pakkekøbet. Denne skal medbringes til koncerten. Indholdet af pakken udleveres på dagen, mere info om udlevering af tour gave og souvenir laminat følger i dagene op til koncerten på den mailadresse, du har oplyst ved købet.

 

Kørestolsbilletter kan kun købes ved opkald til Billetlugen på tel. 70 263 267

Der er ikke gratis adgang for ledsagere. Ledsagerbillet og kørestolsbillet skal købes SAMTIDIG ved opkald til Billetlugen.

OBS: Der vil ikke være adgang til koncerten for kørestole UDEN en kørestolsbillet. Det vil heller ikke være muligt at komme til sæderne på tribunen, hvis man ikke er mobil og selvhjulpen, altså hvis du ikke selv kan gå op til din plads. 

Kommer du til skade inden showdagen og efter at du har købt en almindelig stå eller siddeplads, så vil det være muligt at få refunderet din billet. Du skal i så fald skrive til info@horsensandfriends.dk. Dette skal ske hurtigst muligt, dog senest mandag 15. juni kl. 15.

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.