Hvad
Hvor
Hvornår

Oktan

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 

Oktan

Lokale Oktan, som efterhånden er blevet et gammelkendt navn på Kulisselagerets scene, har valgt selvsamme sted at afholde premiere på deres første udgivelse.

Bandet blander rockens attitude med metallens fanden-i-voldskhed til en sprængfarlig cocktail af unikke og medrivende kompositioner. Med den tidligere Mnemic forsanger, Michael Bøgballe i front, har bandet i de seneste år oplevet en stødt voksende og dedikeret fanskare som møder talstærkt frem ved deres koncerter rundt om i landet. Desuden oplever de stor interesse og tilkendegivelser fra fans i lande som USA, England, Tyskland m.m. Denne aften er det Oktans tur til at give tilbage.

Ryd kalenderen d. 20. oktober og hele dagen derpå, da tømmermænd er en uundgåelig faktor, efter samvær med Oktan. Og vi anbefaler at man møder tidligt op denne aften, da der i løbet af aftenen vil være overraskelser.
-KTP-

 
Hvornår
Der er ingen billetter til salg på nuværende tidspunkt
Prisniveau
 
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.