Hvad
Hvor
Hvornår

Oh Land

Billetter til Oh Land, 2015 Aalborg

 

 

Når Oh Land d.28.november afslutter en koncertrække med 4 koncerter i Danmarks 4 største byer er det afslutningen på et helt usædvanligt travlt år i Oh Land lejren. 

Mere end 80 koncerter verden over, interviews, dokumentar, tv-shows og et utal af rejser tværs over Atlanten fra hjemmet i New York City.

 

Det 100% selvproducerede album ”Earth Sick” udkom november sidste år på Oh Lands eget label ”Tusk or Tooth” og har bla. kastet singlerne ”Head Up High” og ”Flags” af sig.

Store dele af ”Earth Sick” er indspillet hjemme i Nanna Øland Fabricius’ lejlighed sammen med Tore Nissen, der også er en del af Oh Lands live band.

Albummet er en tilbagevenden til udgangspunktet fra debuten ”Fauna” (2008), hvor Nanna Øland Fabricius komponerede, indspillede og producerede det meste selv. Det er blevet til et album som kommer godt omkring det legesyge og alvorlige, det elektroniske og det akustiske. 

De 4 koncerter på dansk jord vil samtidig være afslutningen på en omfattende efterårstour i Europa.    
Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.