Hvad
Hvor
Hvornår

Oh Land + special guests

Billetter til Oh Land + special guests, 2015 Frederiksberg

Når Oh Land d.28.november indtager Falconer Salen på Frederiksberg, er det afslutningen på et helt usædvanligt travlt år i Oh Land lejren. Mere end 80 koncerter verden over, interviews, dokumentar, tv-shows og et utal af rejser tværs over Atlanten fra hjemmet i New York City.

Det 100% selvproducerede album ”Earth Sick” udkom november sidste år på Oh Lands eget label ”Tusk or Tooth” og har bla. kastet singlerne ”Head Up High” og ”Flags” af sig. Store dele af ”Earth Sick” er indspillet hjemme i Nanna Øland Fabricius’ lejlighed sammen med Tore Nissen, der også er en del af Oh Lands live band. Albummet er en tilbagevenden til udgangspunktet fra debuten ”Fauna” (2008), hvor Nanna Øland Fabricius komponerede, indspillede og producerede det meste selv. Det er blevet til et album som kommer godt omkring det legesyge og alvorlige, det elektroniske og det akustiske.

Kørestolsbrugere der kan fremvise et ledsagerkort fra Danske Handicaporganisationers Brugerservice eller blinde og svagsynede der kan fremvise Dansk Blindesamfunds nye medlemskort - Medlems- og rejsekort kan gratis medbringe en ledsager til koncerter. Billetten der således giver adgang for både den handicappede og ledsager kan kun købes ved at kontakte Billetlugens Call Center på tlf. 70 263 267

Begrænset antal billetter til rullestole. Der er ikke elevator til balkonområde.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.