Hvad
Hvor
Hvornår

Nye Toner på Bremen Teater #2

Billetter til Nye Toner på Bremen Teater #2, 2012 København V

NYE TONER PÅ BREMEN TEATER

Forstærket af JBL

En fredag hver tredje måned, danner Bremen Teater rammen om en dag med kvalitetsmusik, fest, samt god mad og drikke.

Tre af Danmarks mest anerkendte sangskrivere og musikere kuraterer, sammen med Simon Kvamm og Bremen Teater, en aften med ny musik og fest på Simon Spies' teater på Vestebro i København.

Nye Toner's vært er musiker, komiker og bestyrelsesformand for Bremen Teater; Simon Kvamm, der byder velkommen indenfor til en hyggelig, uformel aften.

På aftenen agerer Simon quizmaster for Nye Toners berømte og berygtede musikquiz med "ikke så små præmier", og præsenterer sammen med kuratorerne, de fire nye artister gennem små interviews på scenen. De nye artister spiller hver en mindre koncert i salen, og efter musikken er der fest med dj's i foyeren.

Kuratorerne for Nye Toner #2 er rapperen Emil "Orgi-E" Simonsen fra gruppen Suspekt, forsanger Silas Bjerregaard fra Turboweekend og guitarhelten Jacob "Cobber" Binzer fra D-A-D, der har udvalgt og præsenterer en artist som de synes fortjener at blive hørt af et støre publikum.

De Nye Toner vil komme fra:
- Where Did Nora Go præsenteret af Jacob "Cobber" Binzer (D-A-D
- Schultz and Forever præsenteret af Silas Bjerregaard (Turboweekend)
- Opa Opa Orkestar præsenteret af Emil "Orgi-E" Simonsen (Suspekt)

På aftenen vil publikum have muligheden for at kunne købe veltilberedt mad lavet af nogen af Københavns mest spændende kokke. Nye Toner samarbejder med kokkene om at kreere en specieldesignet, lækker og billig menu til Nye Toner, således at helhedsoplevelsen af aftenen er komplet.

Hver Nye Toner vil være variabel alt efter årstid og vejr, således kommer Nye Toner #2 til at foregå delvist til "gadefest" med grillede lækkerier tilberedt af tv-kokken Gorm, og musik og dj's.

Andre gange vil der om eftermiddagen vises musikfilm i salen som optakt til aftenens program kurateret af filmfolk.

Sponsor på Nye Toner er lydfirmaet JBL, der rækker en hånd til vækstlaget ved at hjælpe med at stille de optimale rammer med fantastisk lyd til de optrædense, og desuden har givet hovedpræmierne til Musikquizzen.


Den næste Nye Toner er fredag d.22 juni 2012.

Døre kl.17.30 Musikquiz kl.18-20 Koncerter kl.20.15-23
Fest 23-05

 

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.