Hvad
Hvor
Hvornår

Ny klassisk serie

Billetter til Ny klassisk serie, 2012 Aarhus C

Musikhuset Aarhus og Den Jyske Opera er stolte af at kunne præsentere en helt ny klassisk serie. Publikum kan vælge mellem 12 spændende arrangementer, der både tæller opera, klassiske koncerter og ballet.

"Med lanceringen af en decideret klassisk serie har vi i samarbejde med Den Jyske Opera ønsket at sætte fornyet fokus på alle vore klassiske arrangementer. Derfor tilbyder vi en helt ny og meget favorabel prisstruktur, som giver flere mulighed for at opleve opera, ballet og klassisk musik på højeste internationale niveau", udtaler Musikhusets direktør, Marianne Bedsted.

Operachef Giordano Bellincampi supplerer: "Med dette fælles tiltag sikrer vi, at publikum får et mangfoldigt klassisk udbud at vælge imellem, hvor Musikhusets store gæstespil og den internationale profil hos Den Jyske Opera går op i en højere enhed. Der er noget for enhver smag inden for de forskellige genrer og med optrædende kunstnere på højeste niveau. Vi glæder os til at byde vore trofaste gæster og et helt nyt publikum velkommen i Musikhuset Aarhus' fremragende sale"

Serien erstatter det tidligere abonnementssystem, hvor rabatten lød på 40 kr. pr. billet, når man blev abonnent. I den nye klassiske serie stiger rabatten væsentligt. Til gengæld gælder tilbuddet kun i en begrænset periode. Vilkårene er enkle: Køb billet til mindst tre forskellige forestillinger, og få rabat på 75 kr. pr. billet. Tilbuddet gælder til og med 31. august 2012.

Alle forestillinger sælges også i løssalg. Vil man opnå rabat på nogle af seriens forestillinger efter 31. august 2012, henviser vi til rabatformen 2plus, som gives på mange af seriens arrangementer. 2plus rabatten er på 50 kr. pr. billet og opnås ved at købe billet til mindst to forskellige forestillinger. Tilkøb på et senere tidspunkt er ikke længere en mulighed - hverken i den klassiske serie eller ved 2plus.

Publikum kan læse mere om den klassiske serie i et otte siders program udgivet af Musikhuset Aarhus og Den Jyske Opera. Køb af forestillinger i klassisk serie kan ske via kupon i kataloget eller online på www.musikhusetaarhus.dk.

Se program om Klassisk serie her.

Køb billetter til Klassisk serie her.

 

Arr: Musikhuset Aarhus og Den Jyske Opera

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.