Hvad
Hvor
Hvornår

Nordic Fight Night

Nordic Fight Night rammer Aarhus!

Dennis Ceylan forsvarer sin EM-titel i fjervægt mod englænderen Isaac Lowe den 18. marts i Ceres Arena i Aarhus.

Ceylan vandt EM-titlen 15. oktober sidste år i Frederikshavn efter en heroisk præstation mod Ryan Walsh. Aarhus-bokseren var i gulvet i første omgang, men han kæmpede sig tilbage og vandt en enstemmig pointsejr og blev dermed den første danske europamester i næsten et årti.

27-årige Ceylan står nu over for Isaac Lowe, som kan bryste sig af at være Commonwealth-mester og fætter til den kontroversielle sværvægtsstjerne Tyson Fury.

“Dennis er en god fighter, han har højden med sig, og han kan bokse, men han har ikke noget, jeg ikke har set før,“ siger 22-årige Lowe. “Jeg kommer til Danmark for at slå ham ud.”

“Jeg ville ikke have taget kampen, hvis ikke jeg havde følt mig selvsikker. Jeg ved, at jeg er i stand til at besejre Dennis. Jeg har kæmpet på den store scene før, og jeg har bokset foran mange tilskuere før. Jeg er blevet buhet ad, jeg er blevet ramt, men jeg har altid sejret. Jeg har alt, hvad der skal til, og jeg tager ikke hjem uden EM-bæltet!”

Ceylan er ikke imponeret over Lowes udtalelser, og han glæder sig til at forsvare sin EM-titel på hjemmebane.

“Lowe taler for meget,” siger Ceylan. “Jeg er allerede lidt træt af al hans ‘trash talk’. Alle mine modstandere har sagt før kampene, at de vil slå mig ud, men det er aldrig sket, og det kommer heller ikke til at ske nu, så han kan snakke, alt det han vil.”

“Jeg respekterer Lowe, ligesom jeg respekterer alle mine andre modstandere. Han har gjort sig fortjent til at møde mig, men jeg er på ingen måde bange for ham. Jeg føler, at jeg kan slå alle i min vægtklasse, og Lowe er blot en forhindring, som jeg skal forbi, på min vej mod toppen.”

“Jeg er virkelig glad for at skulle bokse i min hjemby Aarhus. Jeg vil gerne have boksningen tilbage på kortet i Aarhus og vise alle, hvor god sporten kan være. Jeg vil gøre mit bedste for at gøre alle i Aarhus og resten af Danmark stolte.”

Mens Ceylan får hjemmebane-fansene bag sig, så regner Lowe med støtte fra den tidligere sværvægtsverdensmester Tyson Fury. “Tyson er som en storebror for mig,” siger Lowe. “Vi gør alt sammen, og han kommer til alle mine kampe. Han er en stor inspiration for mig. Han kommer hundrede procent til Danmark og støtter mig.”

Promotor Nisse Sauerland: "Vi glæder os til en eksplosiv aften i Aarhus. Det bliver en hård test for Dennis i hans første titelforsvar. Lowe er en stærk og sulten fighter fra en ægte boksefamilie. I boksning siger man, at man først er en sand mester, når man har forsvaret sin titel, så det her er Dennis’ chance for at bevise, at han er en sand mester ved at slå en top-udfordrer foran fansene i Ceres Arena.”

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.