Hvad
Hvor
Hvornår

Nordic Fight Night

Nordic Fight Night rammer Struer!

Patrick Nielsen og Dina Thorslund er hovednavnene i actionfyldt show i Struer Energi Park.

23-årige Thorslund fra Struer har taget bokseverdenen med storm, siden hun begyndte i de professionelles rækker i februar 2015.

I oktober fejrede hun sin 7. sejr efter en overbevisende TKO-sejr i 7. omgang over Oksana Romanova. Nu står hårdtslående Thorslund foran en kamp om WBC’s ungdoms-VM i superbantamvægt på hjemmebane i Struer mod den rumænsk-fødte tysker Xenia Jorneac.

“Jeg er sindssygt glad for at få en VM-titelkamp i Struer,” siger Thorslund.

“Xenia er en hård modstander, men jeg må indrømme, at jeg vil være skuffet over mig selv, hvis jeg ikke står som ungdomsverdensmester den 21. januar," siger hun og uddyber:

“Når det så er sagt, så undervurderer jeg hende ikke. Man må aldrig tro, at en modstander er let at slå i boksning. Xenia er en dygtig bokser med en flot amatørbaggrund, og hun kommer til Danmark for at blive verdensmester. Hun har min respekt, men jeg tror på, at jeg er en bedre bokser.”

“I min sidste kamp viste jeg, at jeg kan andet end at slå hårdt. Jeg var tålmodig og sparede energi til at slå til på det rigtige tidspunkt. I en titelkamp er man matchet hårdt, så måske skal jeg ud i noget af det samme igen,” siger Thorslund, der har stoppet fem af sine syv modstandere før tid.

25-årige Patrick Nielsen vender tilbage efter mere end et års pause, når han møder colombianske Beibi Berrocal.

“Sydamerikanske boksere er altid nogle hårde typer, og de kommer altid for at vinde. Han kan slå hårdt, han vil kæmpe, men han kommer ikke til at ryste mig.”

“Jeg glæder mig virkelig meget til at bokse igen,” siger Nielsen, der har døjet med en håndskade, der krævede en operation i mellemhånden og i håndleddet.

“Jeg kan mærke, at 2017 bliver et stort år for mig. Jeg skal tilbage og vise, hvad jeg kan og minde folk om, hvor god jeg er. Jeg skal tilbage på sporet mod en VM-kamp, som jeg var før min skade,” siger Nielsen.

“Jeg er topmotiveret og tro mig, man bliver sulten, når man elsker boksning og har været ude i et mere end et år. Træningen går godt, alt spiller, og det kommer det også til at gøre i Struer.”

"Vi er glade for at få Nordic Fight Night til Struer," siger promotor Nisse Sauerland. “Vi glæder os til at have Patrick tilbage i aktion. Han har haft et vanskeligt år med sin skade, og nu skal han indhente den tabte tid, men Berrocal er en farlig puncher og som alle andre sydamerikanske boksere, vil han kæmpe hårdt for sejren."

“Dina har muligheden for at vinde en stor titel. WBC’s ungdoms-titel er et prestigefyldt bælte, og en sejr vil forbedre Dinas ranglisteplaceringer og bringe hende tættere på et VM-bælte. En sejr er et vigtigt skridt fremad for Dina, det er en kamp, som hun ikke har råd til at tabe," siger han.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.