Hvad
Hvor
Hvornår

Noel Gallagher's High Flying Birds

Billetter til Noel Gallagher's High Flying Birds, 2011 København S

Noel Gallagher gæster Koncerthuset
Midt i oktober udkommer Noel Gallaghers første soloalbum ”Noel Gallagher’s High Flying Birds”, og på sin turné lægger han vejen forbi Koncerthuset lørdag 3. december.
”Min manager spurgte mig, hvem the High Flying Birds er. De er ikke nogen specielt. Noel Gallagher’s High Flying Birds er mig – og hvem der lige er til stede på et givent tidspunkt et givent sted, det er en løs kollektiv ting”.
Sådan siger Noel Gallagher om sit seneste projekt, der er det første soloalbum efter hans år som sangskriver og guitarist i Oasis. Albummet er i vanlig Noel Gallagher stil melankolske vers, optimistiske omkvæd, en antydning af at alt bliver ok, når det klarer op. Men samtidig går Noel Gallagher’s High Flynig Birds i nye retninger, hvor Oasis ikke kunne gå.
”Når folk hører dette album, vil de tænke at det var en bevidst beslutning om at lave noget anderledes. Det var det ikke. Dette var bare, hvad der kom ud”, siger Noel Gallagher, der fandt det befriende at skrive sangene uden at skulle forestille sig et udsolgt Wembley ...
Noel Gallagher’s High Flying Birds er et produkt af en udforskende sjæl, inspireret af nye opdagelse såvel som et basalt uudslukkeligt behov for at sende et budskab ud i verden.

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.