Hvad
Hvor
Hvornår

Nikolaj Nørlund Solo

Billetter til Nikolaj Nørlund Solo , 2011 Kongens Lyngby

I anledning af solo-touren i februar 2011, har NIKOLAJ NØRLUND indspillet en række klassiske danske sange, som bliver udgivet under titlen "Kom Med Et Bud-ep", der vil kunne erhverves frit og kvit, når man køber billet i forsalg til solo-touren i februar. Et særligt link vil kunne findes på selve billetten, hvorfra den nye EP kan hentes ned på computeren og derefter spredes til alle andre tænkelige elektroniske gadgets.

NIKOLAJ NØRLUND udtaler om "Kom Med Et Bud-ep": "Jeg har længe gerne ville lave en plade som eksperimenterede med solo-formatet, der jo er ret klassisk. Det sætter tekst og melodi fuldstændig i centrum, og så synes jeg det var ret interessant at vælge nogle sange, som man måske ikke havde forventet i den form, og se hvad der så skete med dem. Og der sker nogle ret vilde ting synes jeg."

NIKOLAJ NØRLUND var senest aktuel i foråret 2010 med "Plan A", der blev fulgt op med solo-koncerter to weekender i træk på det københavnske Teater Grob. I efteråret 2009 udgav Nørlund sit sidste album, det meget roste "Tid og Sted", hvor han bl.a. triumferede med et næsten udsolgt Store VEGA. NIKOLAJ NØRLUND er desuden aktuel i december, hvor han som producer og pladeselskabsboss står bag julealbummet "Fra Danske Hjerter", hvor en række artister (Peter Sommer, Fallulah, Teitur, Figurines, The Kissaway Trail m.fl.) fremfører klassiske julesange. Foruden producer-gerningen har Nørlund også sit eget bidrag med på pladen, et nummer der er blevet til i samarbejde med Giana Factory. "Kom Med Et Bud-ep" vil være tilgængelig for alle i den digitale handel fra den 1. januar 2011, men kan altså allerede erhverves i december for de, der køber billet i forsalg til koncerter på NIKOLAJ NØRLUNDs solo-tour 2011.
-L-

Billetlugen formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Alle reklamationer vedrørende arrangementet skal rettes direkte til arrangøren.